GündemSiyaset

BBP kendi adaylarıyla seçime giriyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir il Başkanı Zeki Uçar, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde kendi adaylarıyla meydanlarda olacağını söyledi.

Uçar,, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin 29 Ocak’ta 26. kuruluş yılını kutlayacak Büyük Birlik Partisinin zafer ve şahlanış seçimi olacağını da kaydetti. BBP’nin her zaman devletin bekası, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin istiklal ve istikbalini önceleyerek Cumhur İttifakı’nın ruhuna bağlı ve Cumhur İttifakı’nın içinde olduğunu beyan ettiğine dikkati çeken Uçar, şunları söyledi:

“Önümüzdeki yerel seçimlerle alakalı tüm seçim çevrelerinde gerekli seçim hazırlıklarımızı büyük titizlikle yüksek motivasyonla sürdürüyoruz. Bu istikamette il, ilçe, gençlik ve kadın kuruluşlarımızla ilçe toplantıları tertip ediyoruz. Büyük Birlik Partisi, 31 Mart 2019 seçimlerinde belediye başkanlıkları, meclis üyeliklerinde kendi aday ve amblemi ile sahada olacaktır. Tüm seçim bölgelerinde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği adaylarımız hazırdır ve mutlaka göstereceğiz, listelerimizi seçim kurullarına vereceğiz ’’

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu