GündemTürkiye Gündemi

Beşiktaş’taki Gece Kulübü Yangınında 11 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş'taki bir gece kulübünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili olarak işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Beşiktaş’taki Gece Kulübü Yangınında 11 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş’taki bir gece kulübünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili olarak işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Besiktastaki Gece Kulubu Yangininda 11 Supheli Adliyeye Sevk Edildi 1

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi’ndeki 16 katlı binanın alt katlarında faaliyet gösteren gece kulübündeki yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüphelinin işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gönderildiği bildirildi.

Besiktastaki Gece Kulubu Yangininda 11 Supheli Adliyeye Sevk Edildi 2

Gece kulübünde 2 Nisan’da yapılan tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, iş yerinin mesul müdürü, iş yerinin ortakları, muhasebeci, işletme müdürü, tadilatla ilgili sorumlular ve diğer şüpheliler gözaltına alınmıştı.

Besiktastaki Gece Kulubu Yangininda 11 Supheli Adliyeye Sevk Edildi 3

Şüphelilerin arasında bulunan mobilyacının daha önce serbest bırakıldığı belirtildi. Soruşturma kapsamında çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Besiktastaki Gece Kulubu Yangininda 11 Supheli Adliyeye Sevk Edildi 4

Havran’da Alzheimer Hastası Kadın Kayboldu, Yoğun Arama Sonucu Sağ Salim Bulundu

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu