Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

BGYC ve TİMBİR Binasına Ziyaret

STK Medya Buluşmaları kapsamında Kente gelen gazeteciler, Balıkesir Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti ve TİMBİR Ofisini ziyaret etti.

BGYC VE TİMBİR BİNASINA ZİYARET

STK Medya Buluşmaları kapsamında Kente gelen gazeteciler, Balıkesir Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti ve TİMBİR Ofisini ziyaret etti.

Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Semra Aman Akyürek ziyarette, kentte farklı illerin gazetecilerini görmenin ve şehri onlara anlatmanın kendisini memnun ettiğini söyledi. Akyürek bina ile ilgili de bilgiler verdi. Akyürek, yeni binanın henüz iç dizaynının tamamlanmadığını ve cemiyet bünyesinde oluşturdukları Şehit Aybüke Yalçın kütüphanesinin çalışmalarının yapıldığını aktardı. Ayrıca basın kokteyli ile yakın zamanda BGYC’nin ödül törenine hazırlandıklarını söyledi.

Bgyc Ve Ti̇mbi̇r Binasına Ziyaret

Eski Meyhane Boğazı olarak bilinen Anafartalar Caddesi üzerinde Dumlupınar Mahallesi Sunak Sokak Numara 5’te hizmet veren BGYC, Medya Sektörü ve Balıkesir üzerine yaptığı çalışmalarını yeni Taş binada gerçekleştiriyor. Taş Bina’yı aynı zamanda Türk İnternet Medya Birliği olarak da ayrı katta kullanacak olan 3 Katlı binanın üst katında ise Balıkesir’in idarecileri, siyasetçileri ve esnaf ile STK‘ları için hazırlanan stüdyo bulunuyor. Yakın zamanda açılışı gerçekleşecek olan binanın ziyaretçileri henüz açılış olmasa da yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor.

Bgyc Ve Ti̇mbi̇r Binasına Ziyaret

Balıkesir’de Taş Bina’nın tarihi yansıması içinde kullanım güzelliği ve merkezi noktasında TİMBİR Başkanı Doktor Süleyman Basa ilk şubenin Balıkesir’de açılmış olması ve tarihi görsel kullanım olarak geleceğe miras olan binayı çok beğendiklerini ifade etti. Bina önünde ve içeride yapılan çekimler ve sohbet sonrasında Program kapsamında Kent Konseyi ziyaretine geçildi

Bgyc Ve Ti̇mbi̇r Binasına Ziyaret

 

Serap Acar

Balıkesir’in STK’ları MEDYA ile Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu