GündemEğitim

BİR YUDUM SEVGİ

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça ve Gençlik’ sayfamızda Ali Şuuri İlkokulu 3\D sınıfı öğrencileri yer alıyor. Bengi Projesi kapsamında “Doğamız ve Değerlerimiz” adlı projelerini sunan çocuklar, Bir Yudum Sevgi seminerinde buluştular.

Karesi Alişuuri İlkokulu 3\D sınıfı tarafından “Doğamız ve Değerlerimiz” projesi kapsamında Rehberlik Öğretmen Nagihan Sarı, 3\D Sınıf Öğretmeni Cahide Güngör ve öğrencilerin hazırlanıp sunduğu “Bir Yudum Sevgi” seminerinde katılım oldukça yoğun oldu. 3\D Sınıf Öğretmeni Cahide Güngör’ün yaptığı açılış konuşmasının ardından Rehberlik Öğretmeni Nagihan Sarı velilere sunumlar gerçekleştirdiler. Okul Müdürü İsa Demir yaptığı konuşmada Öğretmenler Nagihan Sarı ve Cahide Güngör’e teşekkür etti. Konuşmanın ardından sorumluluk, dayanışma, dürüstlük, yardımlaşma, doğruluk, sabır ve sevgi gibi değerlerimiz işlendi. Öğrenciler hazırlamış oldukları dramaları ailelerine sundular. Yapılan programın sonunda öğrenciler şarkılar söyleyerek halk oyunu da oynadılar.

Metahan Kaleli: Biz “Doğamız ve Değerlerimiz” projesi kapsamında Bir Yudum Sevgi semineri yaptık. Orada şiirler okuduk. Şarkılar söyledik. Çok güzel zaman geçirdik. Değerlerimizle ilgili konularda bilgiler verdik. Öğretmenimiz bize çok güzel bir hazırlık yaptırdı. Ben çok mutlu oldum.  Ben okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum.

Elif Eslem Selçuk: Biz Öğretmenimiz öncülüğünde “Doğamız ve Değerlerimiz” projesini yaptık. Bu proje kapsamında okulumuzda etkinlikler yaptık. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettik. Bizim için çok eğlenceli ve güzel zamanlar oldu. En son da Yarış ortaokulunda Bir Yudum Sevgi programını düzenledik. Bu programa ailelerimiz de geldi. Çok mutlu olduk. Çok güzel bir zaman oldu.

Yağız Yılmaz: Öğretmenimiz ile birlikte 3\D sınıfı olarak “Doğamız ve Değerlerimiz” projesi yaptık. Proje kapsamında çok eğlenceli zaman geçirdik. Yarış Ortaokulunda Bir Yudum Sevgi seminerimiz oldu. Orada da dramalar yaptık. Canlandırma ve şiirler okuduk. En sonunda da hep birlikte şarkı söyledik. Bizim için çok eğlenceli bir etkinlik oldu.

Yağmur Yılmaz: “Doğamız ve Değerlerimiz” projesi kapsamında okulumuzda çok güzel etkinlikler yapmıştık. Sergi açmış, sunumlar yapmıştık. Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret edip fidan dikme etkinliği gerçekleştirmiştik. Daha sonra da Yarış Ortaokulunda Bir Yudum Sevgi etkinliği yaptık. Bizim için çok güzel bir zamandı. Biz çok mutlu olduk.

Eymen Sarıca: Öğretmenimiz öncülüğünde yaptığımız “Doğamız ve Değerlerimiz” projesi çok güzeldi. Biz çok güzel zaman geçirdik. Okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Çok eğlendik. Yarış Ortaokulunda da Bir Yudum Sevgi semineri yaptık.  Ailelerimiz de bizi izlemeye geldiler. Çok güzel ve eğlenceli bir zamandı. Ben çok mutlu oldum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu