Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstrolojiEtkinlik

Boğa Burcu Düğünü Nasıl Planlar?

Bir Boğa, mükemmel kutlaması için yol haritasını burada bulacaktır. Peki boğa burcu düğünü nasıl planlamaktadır? İşte tüm detaylar

 

Boğa Burcu Düğünü Nasıl Planlar?

Tüm burçlar arasında Boğa burcunun zamansız bir düğün yapması muhtemeldir . Venüs tarafından yönetilen burç tamamen romantizm ve güzellikle ilgilidir, bu nedenle muhtemelen yeni birlikteliklerini şık bir şekilde kutlayan yüksek bir etkinliğe ev sahipliği yapmayı hayal ediyorlar.

Sembolü Boğa ile tanınan Boğa, yavaş ve istikrarlı bir tavır sergiliyor ve ömür boyu kimin eşi olacağı ve nihai düğün günlerinin nasıl olacağı konusunda bolca düşünüyorlar.

Evlenme planı

Venüs tarafından yönetilseler ve lüks ve zenginlik konusunda bir hünerleri olsa da, muhtemelen aynı zamanda konu etkinliği organize etmeye geldiğinde kırmızıya çok fazla gitmediklerinden emin olmak isteyeceklerdir. Bir Dünya burcu olarak, muhtemelen bir bütçe hazırlamak ve yalnızca bir ‘anlaşma’ elde etmekle kalmayıp, aynı zamanda nerede keyif alacaklarını ve nerede kesinti yapacaklarını da dengelediklerinden emin olmak isteyeceklerdir.

Bir Boğa için düğün planlaması biraz daha uzun sürebilir, ancak bunu gerçekleştirmek için kendilerine gereken zamanı verecektir. Kendilerine bolca hazırlık süresi vermek için muhtemelen çok önceden bir yer ayırtacaklar. Bu burç, uzun vadeli ilişkilere daha yatkın, diğer bazı burçlara göre daha uzun süre meşgul oluyor.

Ancak bu Dünya burcu hepsinin içinde olduğunu öğrendiğinde, Boğa bu dönüm noktasını sevdikleriyle kutlamak için lüks dolu bir deneyime ev sahipliği yapmak isteyecektir.

5 Adımda Düğün Bütçenizi Oluşturun

Düğün Sezonu

Astrolojik takvime göre, Boğa burcunun romantizm ve evlilik için en iyi konumda olduğu yılın birkaç zamanı vardır. Boğa burcunun ideal bir düğün tarihi seçmek isterse, 20 Nisan – 20 Mayıs arasında gerçekleşen Boğa mevsiminde, 23 Ağustos – 22 Eylül arasında değişen Başak mevsimi boyunca ve Akrep mevsiminde evlenmeyi düşüneceklerini paylaşıyor. Boğa burcu bir kış düğünü yapmak istiyorsa, her yıl 19 Şubat ile 20 Mart arasında gerçekleşen Başak’ta dolunay yakınında yerinizi ayırtmayı düşünün.

Düğün Salonu

Bir şatoda evlenme olasılığı en yüksek olan burç hangisidir?  Daha gösterişli ortamları tercih etme eğilimindeler ve doğayı içeren önemli bir bileşene sahip olma eğiliminde olabilirler. Dünya burcu, açık havayı sevdikleri için muhtemelen düğün törenlerini mekanlarının arazisinde yapacak.

Boğa Burcu Düğünü Nasıl Planlar?Boğa Burcu Düğünü Nasıl Planlar?

Düğün Dekoru

Düğün dekoru söz konusu olduğunda, bir Boğa güzel ve zamansız olan her şeyi tercih edecektir. Boğa’nın klasik ve kadınsı hissettiren bir estetiğin tadını çıkaracağını paylaşıyor, bu nedenle bu burcun töreni ve resepsiyonu boyunca kaligrafili kağıt eşyalar, bol miktarda çiçek ve zarif vurgular bekleyebilirsiniz . Tasarımı temellendirmek için kullanılan gölgelere gelince? Astrolog Lisa Stardust, “Krem, yeşil ve kahverengiden oluşan nötr bir renk paleti, onların gerçekçiliğine yanıt veriyor” diyor .

Düğün pastası

Boğa, hayattaki en ince şeylerle ilgilidir, ama aynı zamanda gerçekçidir. Düğün pastaları, daha klasik bir eğilimle güzelce tasarlanmış bir şekerleme ile bunu temsil edecek. Güzel şeker fırfırları olan şık, çok katmanlı bir pasta Boğa’ya hitap ederdi, ancak işaret, daha dramatik renklendirmeyi tercih etmek yerine, yükselen tasarımlarını klasik beyaz tonda tutabilir.

5 Adımda Düğün Bütçenizi Oluşturun

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu