GündemTürkiye Gündemi

Bu Ayın Rengi Turuncu!

Bu Ayın Rengi Turuncu!

 

Uludağ Elektrik, Sosyal Faturalar Projesi ile bugüne kadar pek çok mesajı müşterilerine ulaştırdı. Bu yıl Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, hastalığa dikkat çekmek için ay boyunca faturalarını turuncu renkte tasarlayarak müşterilerine iletiyor.

 

Faturaların Rengi Turuncu

Uludağ Elektrik, sağlık, çevre ve sosyal alandaki ihtiyaçlar doğrultusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Sosyal Faturalar Projesine devam ediyor. Şirket, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında bu hastalığa dikkat çekmek için turuncu renkte tasarlanmış faturalarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de müşterilerine ulaştırıyor.

Şirket Binalarının Aydınlatması da Turuncu

Uludağ Elektrik faturalarda “Lösemi önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalıktır” mesajını veriyor. Şirket, binasının aydınlatmasını da turuncuya çevirerek konuya dikkat çekiyor.

 

Uludagelektrik

 

‘’Hastalar Normal Hayatına Devam Edebilir’’

Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, ‘Halk dilinde kan kanseri olarak bilinen Lösemi, çocukluk çağı kanserleri içinde en sık görülen hastalıklar arasında yer alıyor. Löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu ve tedavi sonrasında hastaların normal yaşantılarına geri dönebileceklerini vurgulamak istedik’ ’dedi.

‘’Kahraman Lösemili Çocuklarımızı Tüm Kalbimizle Destekliyoruz’’

Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, ‘’Bu bağlamda, müşterilerimize turuncu renkte tasarlanan faturalar gönderdik. Gönderdiğimiz faturalarımızda yer verdiğimiz mesajımızla da müşterilerimizin lösemi hastalığı ile ilgili bilinçlenmelerine katkı sağladık. LÖSEV’le yaptığımız iş birliği kapsamında kahraman lösemili çocuklarımızı tüm kalbimizle destekliyoruz’ dedi.

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu