Etkinlikİlçe Haberleri

BUBFA İle Bal Dolu Lezzetler

BUBFA'da Gastronomi ve Turizm Birleşti, Bal Dolu Lezzetler Yarattı

BUBFA İle Bal Dolu Lezzetler

Balıkesir Üniversitesi’ne bağlı Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, takım çalışması dersi kapsamında gerçekleştirdikleri “BUBFA İle Bal Dolu Lezzetler” projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında hazırlanan ballı tarifler, sosyal medya ve YouTube hesapları üzerinden paylaşıldı. Ayrıca, 3-6 yaş arasındaki çocuklara arıların dünyası ve balın önemi hakkında bilgilendirme yapılarak, öğrenciler tarafından hazırlanan bazı ballı tarifler çocuklara ikram edildi. Etkinlik, yüz boyama ve oyunlarla son buldu.

Bubfa İle Bal Dolu Lezzetler

Projeye destek veren kuruluşlar arasında Burhaniye Belediyesi, Bayramoğlu Kuyumculuk, BAÇEM, Ören Dans Organizasyon, Martin Brothers Food ve Özel Mercan Adası Anaokulu yer alıyor. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, öğrencilere teşekkür ederek, Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin bölgeye ve ülkeye değer katacak projeler üretmeye devam edeceğini belirtti.

Proje ekibinden Şevki Samet Yılmaz ise projenin amacını bölgenin gastronomik zenginliğini vurgulamak, çocuklara arıları ve balı sevdirmek olarak açıkladı. Yılmaz, projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan hocaları ve destekçilere teşekkür etti.

Bubfa İle Bal Dolu Lezzetler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu