Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye Belediyesi’nden Sokak Hayvanlarına Ücretsiz Mama

Burhaniye Belediyesi, Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Burhaniye Belediyesi’nden Sokak Hayvanlarına Ücretsiz Mama

Burhaniye Belediyesi, Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz mama dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Birimi görevlileri, sokak hayvanlarına destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Başkan Deveciler, yapılan dağıtımın ardından yaptığı açıklamada, belediye olarak sokaktaki hayvanlara her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, sokak hayvanlarının dost olduğunu hatırlatarak, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nü kutladı.

Ayrıca Başkan Deveciler, Burhaniye Belediyesi olarak sokaktaki dostlara her zaman sahip çıktıklarını belirterek “Can dostlarımız için Burhaniye Belediyesi olarak bugüne kadar elimizden geleni hem Belediyemiz hem de bağışçılarımız sayesinde yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bugün burada farkındalık oluşturmak adına ücretsiz mama dağıtımı gerçekleştirdik. Ağzı olup konuşamayan, derdini anlatamayan can dostlarımızın bir gün değil her gün yanında olmaya devam edeceğiz. Sokak hayvanlarını bir gün değil her gün hatırlayalım, onların dostumuz olduğunu unutmayalım. 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Bülten

Başkan Karışık: ‘Patili Dostlarımız Yalnız Değil’

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu