Yaşamİlçe Haberleri

Burhaniye’de Çayın Yerini Süt Aldı

Burhaniye ilçesinde kahvehanelerde yapılan süt servisi, bölge sakinleri tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Çay alışkanlığının yerini süt içmeye bıraktığı belirtilen kahvehane çalışanları, sütün çayla aynı fiyatta olduğunu ifade ediyor.

Burhaniye’de Çayın Yerini Süt Aldı

Burhaniyede Cayin Yerini Sut Aldi 1
Burhaniye’De Çayın Yerini Süt Aldı

“Günlük taze süt bulunduruyoruz”

Kahvehane çalışanı Latif Islıoğlu, süt servisinin beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü belirtiyor. Islıoğlu, Burhaniye’deki kahvehanelerde yapılan süt servisinin süt tüketimini artıracağını vurguluyor. Ayrıca, Avcılar Kulübü Lokalinde de benzer bir uygulamanın başarıyla uygulandığı görülüyor. Islıoğlu, süt ve çayın aynı fiyatta olduğunu dile getirerek, “Günlük taze süt bulunduruyoruz. Süt içenlerin sayısı da her geçen gün artıyor” diyor.

Burhaniyede Cayin Yerini Sut Aldi 2

“Bu kahvehaneye gelince hep süt içiyoruz”

Vatandaşlar da süt servisinin çayın yerini almasından memnuniyet duyduklarını belirtiyorlar. Mustafa Dirlik, sütü tercih ettiklerini ve tüm kahvehanelerin süt servisi yapmasını beklediklerini ifade ediyor. Dirlik, “Bu kahvehaneye gelince hep süt içiyoruz. Sütü seviyoruz” şeklinde konuşuyor. Burhaniye’deki kahvehanelerde yapılan süt servisi, bölge halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılanıyor

Haber: İHA

Balıkesir’e Balıkçılar Kahvehanesi Geri Dönüyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu