Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de Kadir Gecesi Coşkusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Kadir Gecesi iftarı, bu yıl da binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Burhaniye’de Kadir Gecesi Coşkusu

Burhaniyede Kadir Gecesi Coskusu 1
Burhaniye’De Kadir Gecesi Coşkusu

5 Bin Kişi Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler önderliğinde düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyet Meydanı’nda 5 bin kişi bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemekleri, Kadir Gecesi’nin büyük anlamına denk gelmesi sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’na taşındı. Bu taşınma sayesinde daha fazla insanın bir araya gelebilmesi sağlandı.

Burhaniyede Kadir Gecesi Coskusu 2

“Bu geleneksel hale geldi artık”

Başkan Deveciler, iftar öncesinde yaptığı açıklamada, “Bugün Kadir Gecesi biliyorsunuz. Kandil. Buradan öncelikle Burhaniyelilerin Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Bizim beş yıldan beri her yıl Kadir Gecesi’nde, Cumhuriyet Meydanı’nda 5 bin kişilik iftar veriyoruz. Bu geleneksel hale geldi artık. Kadir Gecesi akşamları Burhaniye Belediyesi başka yerde iftar vermiyor. Cumhuriyet Meydanı’nda veriyoruz. Bu sene tekrar aynı şekilde devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki beş yılda da devam edecek” ifadelerini kullandı.

Haber: Bülten

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Sahil Güvenlik Personeliyle İftar Yemeğinde Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu