Köşe YazılarıKamil AKYÜREK

CANBEY ‘ARI’ GİBİ ÇALIŞIYOR

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, göz önünde olmayan ama yerel anlamda çok sayıda vatandaşın ihtiyaç duyduğu konularla ilgili adeta Arı gibi çalışıyor.

MÜCADELE İLE ALMIŞ

Canbey, geçtiğimiz hafta içinde sosyal medya hesabından yaptığı bir duyuru ile İvrindi’de yıllardır beklenen Orman İşletme Müdürlüğü’nün açılmasına dair müjdeyi verdi. Ülke genelinde sadece 11 İşletme müdürlüğünün açılması için Bakanlıktan onay çıktığı dikkate alındığında, Canbey’in Balıkesir ve İvrindi adına önemli bir mücadele verdiği görülüyor.

LAKABINI HAKEDİYOR

Gerek Ankara’da, gerekse Balıkesir’de olduğu süreler içinde, mesaisinin tümünü vatandaşlar için harcayan ve sorunlara çözüm üretme noktasında sonuç almasından ötürü her kesimden takdir toplamayı başaran Mustafa Canbey, gösterdiği bu performans ile vatandaşların kendisine atfettiği ‘Balıkesir’in Canbey’i’ lakabının da hakkıyla karşılığını veriyor.

İlgili Makaleler

ANINDA MÜDAHALE

Tüp bebek merkezi, onkoloji uzmanı, ihtiyaç duyulan tıbbi kadro, Savaştepe Devlet Hastanesi’nin yeniden inşası gibi kamuoyuna da yansıyan sorun ve eksikliklere anında müdahale ederek, gerek kurumlar nezdinde, gerekse Bakanlıklar nezdinde girişimde bulunup ivedi çözüm üretmesi, Canbey’in insan hayatını direkt ilgilendiren konulara karşı aşırı duyarlılığını da ortaya koyuyor.
Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu