Gündemİlçe Haberleri

Canlı Hayvan Pazarına Yoğun İlgi

Susurluk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, sabahın ilk saatlerinden itibaren üreticilerini ağırlamaya devam ediyor. 30 padokun bulunduğu pazarda, her geçen gün ilgi artıyor. 

Canlı Hayvan Pazarına Yoğun İlgi

Canli Hayvan Pazarina Yogun Ilgi 1

Çarşamba ve Perşembe Günleri Pazar Hizmet Veriyor

Her hafta, Susurluk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından da dezenfektan çalışmaları gerçekleştiriliyor. Pazarda, hafta içi çarşamba ve perşembe günleri, saat 05:00 – 10:00 arasında hizmet veriyor. Canlı hayvan pazarı, bölgedeki üreticiler için önemli bir ticaret ve buluşma noktası olma özelliğini sürdürüyor. Susurluk halkı ve çevre bölgelerden gelen ziyaretçiler, kaliteli ürünlerin ve geniş ürün yelpazesinin keyfini çıkarıyorlar.

Güney’den Güvenli Alışveriş Mesajı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Hem üreticilerimize hem de alıcılarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Canlı hayvan pazarımız, Susurluk’un ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Sağlıklı ve güvenilir bir alışveriş ortamı sunarak herkesin memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz. Canlı hayvan pazarımızın temizlik ve düzeni konusundaki hassasiyetimiz, herkesin güvenle alışveriş yapmasını sağlıyor.” dedi.

Haber: Bülten

Edremit’te Sokak Hayvanları İçin Umut Işığı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu