EkonomiGündemTürkiye GündemiYaşam

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki; “Deprem Bölgelerinde Binlerce Konut ve Köy Evi İnşa Ediyoruz'”

"Deprem bölgesinde bakanlık olarak binden fazla şantiyemiz var, 300 bin konutun yapımı devam ediyor"

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki; “Deprem Bölgelerinde Binlerce Konut ve Köy Evi İnşa Ediyoruz'”

“Deprem bölgesinde bakanlık olarak binden fazla şantiyemiz var, 300 bin konutun yapımı devam ediyor”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi Nurettin-Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi açılış töreninde yaptığı konuşmada, deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özhaseki, şu anda bakanlık olarak binin üzerinde şantiyenin bulunduğunu ve 300 bin civarında konutun yapımının devam ettiğini belirtti. Ayrıca, 4 bin 333 köyde çelikten köy evleri inşa ettiklerini söyledi.

31 Mart seçimlerini değerlendiren Özhaseki, vatandaşın kendilerine ihtar verdiğini ve bu sefer daha çok hizmet ederek devam edeceklerini ifade etti. Deprem bölgesindeki çalışmaları da anlatan Özhaseki, geçmişte yaşanan depremlerin ardından bölgeye yönelik yürütülen çalışmalara değindi.

Binden fazla şantiyenin bulunduğunu ve 300 bin konutun yapımının devam ettiğini vurgulayan Özhaseki, ayrıca 4 bin 333 köyde çelikten köy evleri inşa ettiklerini belirtti. Depremin etkilediği bölgelerde hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Özhaseki, depremzede kardeşlerin yuvalarına oturuncaya kadar bu hizmetlerin sürdürüleceğini dile getirdi.

Edremit Körfezi bayram tatilini dolu geçirecek

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu