AstrolojiBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Chiron Retrosu Etki Bırakacak!

Chiron Retrosu Etki Bırakacak! Peki chiron retrosu nedir? Tüm detayları burada

 

Chiron Retrosu Etki Bırakacak!

Chiron Retrosu Etki Bırakacak! Astrolojide yeniyseniz , Chiron’un size yabancı gelmesi çok normaldir. Ve bu daha az bilinen gök cismini gözden kaçırmak isteseniz de, kendinize bir kötülük etmiş olursunuz. Öncelikle, en derin güvensizliklerinizi ve hassasiyetlerinizi tanımlayabilisiniz. Bu da Kayron retrosunun 2023’ün geri kalanında her bir burcu etkilemesinin bir nedenidir.

Chiron’un tarihi

Bir zamanlar bir asteroit olduğuna inanılan bu astronomik nesne, resmi olarak tanımlanan ilk “Centaur”dur. Chiron aslında Yunan mitolojisinden ünlü bir centaur’un adı olduğundan, yeniden sınıflandırma uygun olmaktan daha fazlasıdır. Aslında, Jason ve Achilles gibi büyük savaşçıları eğiten bir öğretmen ve şifacıydı.

Bununla birlikte, Homer’in İlyada’sında “tüm centaurların en bilgesi ve en adili” olarak anılmasına rağmen , ironi, Chiron’un kendi kendini iyileştirememesiydi. Bilgisini büyüklerle paylaşabilir ve onları hayatta kalmaya hazırlayabilirdi, ancak öğrencisi Herkül tarafından kazara yaralandıktan sonra kendini iyileştiremedi ve sonunda Prometheus’un serbest bırakılması için ölümsüzlüğünden vazgeçti.

Chiron’un astrolojideki anlamı,

Yunan mitolojisi üzerindeki etkisine doğrudan bağlıdır. Chiron yerleşiminizin burcuna ve astrolojik evine bakarsanız , hem fiziksel hem de psikolojik olarak en derin yaralarınızın doğasını ve onları nerede sürdürdüğünüzü keşfedeceksiniz.

Bununla birlikte, Chiron yerleşiminizin güzelliği, aynı zamanda en saf empatinizi ve başkalarını nasıl iyileştirebileceğinizi tanımlamasıdır. Ne de olsa, acı verici bir deneyimden geçerek, bu deneyimin nasıl hissettirdiğine dair doğrudan bilgi edinirsiniz ve benzer konularda başkalarına yardım etmeyi kolaylaştırırsınız.

Günlük Burç Yorumları: 4 Temmuz

Retro hangi tarihler arasında gerçekleşir? Etkileri nasıldır?

23 Temmuz’dan 26 Aralık’a kadar sürer.

Chiron, 2018’den bu yana tutkulu ve agresif Koç burcunda ilerlemektedir. Ayrıca 2026’da Boğa burcuna girene kadar burada kalacak. Bu süre boyunca Chiron, bizi kimliklerimizi iyileştirmeye, sesimizi yeniden kazanmaya ve kim olduğunuz ve neyi temsil ettiğiniz için savaşmaya teşvik etmektedir. Aynı zamanda, egolarımızın zedelendiği yerlerde bizi iyileştirecek, kayıplara kafayı takmadan nasıl galibiyetlere gideceğimizi gösterecek.

23 Temmuz’da Koç burcunun tam 19 derecesinde geri hareket edecek olan Kayron retrosu , deneyimlediğimiz bazı başarısızlıklara yenilenmiş bir sevgi ve ışıkla bakmamızı sağlayacaktır. Eski yaraları yakalayabilse de, bunun tek nedeni bu yaraların yanlış şekilde iyileşmesi olacaktır.

Ağrıyı kökünden tedavi etmek için neyin gerekli olduğunu anlamak için ağrının kaynağına geri dönmeniz gerekebilecektir. Her ne gibi görünürse görünsün, doğru ilacı bulmak için kendinize zaman tanımakta fayda var. Bu gerileme 26 Aralık’a kadar sürecektir. Ayrıca bize bu iyileştirici gelişmeleri işlemek için bolca zaman verecektir.

Korkmayın, bu gerileme göründüğünden çok daha korkutucu. Aslında, deneyim, ihtiyaç duyduğunuz kucaklaşma gibi hissedilebilmektedir. Unutmayalım ki astrolojide Chiron’un glifi bir anahtara çok benzer. Bunu kalbinizin anahtarı olarak düşünebilirsiniz.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Venüs Retrosu: Eros'un Oku Can Yakabilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu