GündemSiyaset

CHP ATA’NIN HUZURUNDA

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıl dönümü nedeniyle meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla alternatif çelenk sunma töreni yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı şu ifadeleri kullandı; ‘’30 Ağustos Zafer Bayramımızın 96. Yıl dönümünde Valilik Programı sonrasında, Atamızın huzuruna çıkara meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarımızın katılımı ile çelenk sunumumuzu yaptık. “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek başlayan Büyük Taaruz 30 Ağustos günü büyük bir zafer ile kazanıldı.

Bu büyük zafer destanını yazan başta Baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşdaşlarını, gazilerimizi, şehitlerimizi, kadını, erkeği, yaşlısı, genci ile bu mücadelede yer alan Türk ulusunun kuva-i milliyecilerinin herbirini minnet ve şükran ile anıyorum. Onlar vazgeçmeyi hiç düşünmediler. Şanlı tarihimizi kanları ile canları ile yazdılar. Bizler de Atamızın huzuruna çıkarak bütün şehit ve gazilerimize minnet ve Şükran’larımızı sunduk.’’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu