GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP’li Ensar Aytekin’den mitinge davet çağrısı

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 27 Nisan perşembe günü Balıkesir’de gerçekleştireceği mitinge tüm vatandaşları davet etti.

 

12121

Açıklamasında, tüm Türkiye’nin tarihi bir seçime gittiğini, yaşanan ekonomik krizin artık vatandaşın dayanma gücünü bitirdiğini söyleyen CHP’li Aytekin’in açıklaması şöyle:

“27 Nisan Perşembe günü saat 13.00’da Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanında tarihi bir buluşmaya tanıklık edeceğiz. Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı yardımcıları olacak olan Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Ali Babacan ile birlikte Balıkesirli hemşehrilerimizle buluşacak. Bu özel buluşmaya tüm hemşehrilerimizin tanık olmasını istiyoruz.

Biz bu kampanya döneminde vatandaşın sorunlarını konuşuyoruz. Mutfaktaki yangını, işsiz bırakılan gençleri konuşuyoruz. Bayram ziyaretine giderken o çok da önemsenmeyen ailelerin dertlerini ilk sıraya alıyoruz. Bir balya samana 120 lira veren üreticiyi, maaşının yarısını markete verenleri, ev kirası ödeyecek gücü kalmayanları, torunlarından kaçan dedeleri, nineleri konuşuyoruz. Onların sorunlarını dert ediniyoruz. Balıkesir’i karış karış geziyoruz. Ve gördüğümüz ilgi sevgiye dönüşüyor. 20 yıllık iktidara ‘yeter artık ‘diyenler artık sandığı bekliyor. Bizim derdimiz işte yönettikleri bu yoksulluk düzenini ortadan kaldırmak. Ve bunu hep birlikte yapmak istiyoruz. Başaracağız. Bu başarıya giden yolun mimarı Genel başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu şehrimize gelecek. 27 Nisan’da Kuvayı Milliye meydanından tüm Türkiye’ye Balıkesir’in sesini duyuracak. Bu davet, ötekisi olmayan bir davet. Bu davet bir Halil İbrahim sofrası daveti. O yüzden bu davet hepimizin davetidir. Miting de hepimizin mitingidir” dedi.  Haber: Burak Meriç

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu