Gündem

Çocuklar Duygulandırdı

Gaziosmanpaşa İlkokulu’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

 

 

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle Gaziosmanpaşa İlkoku’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler canlandırdıkları dramalarla bu anlamlı günü kutladı.

 

Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, “Çok güzel bir şekilde etkinlik hazırlamışlar. Toprak ancak uğrunda ölen varsa vatandır. Bu bilinç içeresinde biz varlığımızı, şehitlerime, gazilerime borçlu olduğumuzun farkındayız. Son derece duygulandık. Tarihi anıları güzel bir şekilde canlandırdılar. Şehitlerimizi tekrardan yad ediyor, geride kalan yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

 

Okul öğretmenlerinden Tuğçe Şeyda Doğan, “ Öğretmen ve öğrenciler olarak 18 Mart etkinlikleri için günlerdir çalıştık. Şehir annemizin olması bizi onurlandırdı. Ben de bir gazi eşiyim. Tüm katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Okul müdürü Fatma Zengin,  “18 Mart Çanakkale zaferi ile ilgili öğrencilerimiz gösteri yaptılar. Duygularını ve düşüncelerini yansıttılar. Hepsine teşekkür edip, kutluyorum. Katılım da çok güzel oldu” dedi.

 

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Gaziosmanpaşa İlkokulu’ndan mezun olan  Şehit Özcan Özsoy’un annesi Asiye Özcan  günün onur konuğu olarak etkinliğe katıldı. Altıeylül İlçe Kaymakamı Dr. Oktay Kaya şehit annesine çiçek takdim etti.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu