GündemMagazin

Critical Yeni Albümünü Tanıtacak

Critical yeni albümünü tanıtacak! İlk stüdyo albümü “Celonaps”in lansmanı için 26 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde

Critical Yeni Albümünü Tanıtacak

Critical Yeni Albümünü Tanıtacak! Critical’ın, semt kültürünü ve sokağın gerçek isyanını şarkılarına yansıtmaktadır. Ayrıca albümünün lansman konserinde, daha önce farklı projelerde birlikte çalıştığı rapçi dostlarıyla beraber olacaktır. Uzi, Heijan, Muti, Motive ve Levo da kendisini sahnede yalnız bırakmayacak.

Rap müziğin öne çıkan isimlerinden

Critical, dokuz şarkıdan oluşan ilk albümü “Celonaps”in lansman konseri gerçekleşecektir. Bunun yanında, 26 Mayıs Cuma akşamı Küçük Çiftlik Bahçe’de sevenlerine enerji patlaması yaşatacaktır. Yeni nesil rap müzik adamları Uzi, Heijan, Muti, Motive ve Levo’nun da konuk sanatçı olarak yer alacağı konserde Critical, geçtiğimiz ay çıkardığı albümünün şarkılarını ilk kez canlı olarak söyleyecektir.

Rap müzik dinleyicisinin radarında

Critical,  2009’dan beri profesyonel olarak rap müzikle ilgilenmektedir. Ayrıca bugüne kadar çıkardığı teklilerle geniş bir yaş aralığındaki rap müzik dinleyicisinin radarına girmeyi başarmıştır. Uzi’yle yaptığı Milyoner, Pirana ve Davetiye gibi şarkıları oldukça ünlenmiştir.

Bunun yanında, Le Cane şarkısı için Muti, Uzi, Heijan’la; Kral içinse yine Muti ve Levo’yla güçlerini birleştirmiştir.

Vurucu beat’leri ve kafa tutan sözleriyle dikkat çeken Haram, Tuzak, Kale gibi çok sayıda da tekliye imza atmıştır. Ayrıca dokuz şarkıdan oluşan ilk stüdyo albümü “Celonaps”i ise çıkış şarkısı Glock’un video klibiyle birlikte Mart 2023’te sevenleriyle paylaşmıştır.

Critical’ın ilk stüdyo albümü Celonapsin tracklist’i ise şu şekildedir;

  1. Tuzak
  2. GHETTOMAN (feat. Heijan)
  3. Coco Jamboo
  4. Pablo (feat. Motive)
  5. Pirana (feat. UZI)
  6. Sahte
  7. Glock
  8. Miras
  9. KRAL (feat. Muti & LEVO)

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu