GündemTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “30 Ağustos” Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda, Başkomutan Meydan Muharebesi milletimizin beka mücadelesinin en kritik dönüm noktalarındandır” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “30 Ağustos” Mesajı… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda “30 Ağustos Başkomutan Meydan Muharebesi milletimizin asırlardır sürdürdüğü beka mücadelesinin en kritik dönüm noktalarından biridir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'Dan &Quot;30 Ağustos&Quot; Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Zafer’in 101. yıl dönümünde Türk milletinin, dünyanın dört bir yanındaki vatandaşın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti. Ardından, bayram sevincini paylaşanlara da Türk milleti adına şükranlarını sundu.

” beka mücadelesi en kritik dönüm noktalarından biridir”

Mesajında, “30 Ağustos Başkomutan Meydan Muharebesi, milletimizin asırlardır sürdürdüğü beka mücadelesidir. Bu beka mücadelesi en kritik dönüm noktalarından biridir” değerlendirmesini yaptı. Ardından, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle 30 Ağustos Zaferi. ‘Türk Ordusu’nun, Türk subay ve komuta heyetinin yüksek güç ve kahramanlığını tarihte bir daha belli eden çok büyük bir eserdir. Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz anıtı olan bu zaferle milletimiz, iradesine boyunduruk vurdurmayacağını, istiklal ve istikbaline gölge düşürmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Milletimizin en önemli vasfı olan hürriyet sevdası, bugün de varlığını çok güçlü biçimde devam ettirmektedir. 15 Temmuz ihaneti karşısında sergilenen destansı direniş başta olmak üzere son yıllarda bekamıza yönelen saldırılara milletimizin verdiği cevap, bu iradenin ne kadar diri ve ayakta olduğunu defalarca göstermiştir. Ayrıca, dünyanın derin krizlerle sarsıldığı bir dönemde açıkladığımız Türkiye Yüzyılı’nı inşa kararlılığımızın arkasında yine aynı sarsılmaz irade vardır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'Dan &Quot;30 Ağustos&Quot; Mesajı

“Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka gerçeğe dönüştüreceğiz”

Erdoğan, son 21 yılda her alanda hayata geçen hamlelerle Türkiye Yüzyılının altyapısının oluştuğunu ifade etti. Devamında, ülkenin bu büyük şahlanışı yapabilecek kapasiteye kavuştuğunu belirtti. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle hedefe giden yolda kritik bir eşiğin daha aşıldığını kaydetti. Erdoğan, milletin güçlü desteğini gördükleri seçimler sonucunda hizmet ve eser siyasetine hız verdiklerini ifade etti. AA’nın edindiği bilgiye göre, devamında Erdoğan, şunları kaydetti. “Önümüzdeki dönemde atacağımız yeni adımlarla ülkemizin gücüne güç katacak. Dahası, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka gerçeğe dönüştüreceğiz. Bunu da 85 milyon olarak el ele, gönül gönüle vererek başaracağız. Nice zorluğun üstesinden gelmiş. Ayrıca, nice saldırıyı göğüslemiş. Dahası, nice oyunu bozmuş bir millet olarak, yarınlarımızın bugünümüzden daha aydınlık ve müreffeh olacağına yürekten inanıyoruz.

Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum. Cumhuriyet’imizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal’i ve silah arkadaşlarını minnetle yad ediyorum. Tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”

..Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “30 Ağustos” Mesajı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu