GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Onayladı

Cumhurbaşkanı onayladı. Recep Tayyip Erdoğan sicil affını onayladı. Kara liste devri tamamen rafa kalktı. Bankalar artık kara listede olan kişilere kredi verecek.

Cumhurbaşkanı Onayladı

Cumhurbaskani Onayladi 1

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kara listede olan kişilere af çıktığını duyurdu. Kara liste dönemi tamamen rafa kalktı. Ayrıca kredi ve kredi kartı borcu olan kişilere sicil affı geldi. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kararı imzaladı.

Kara listede olanlara kredi veren bankalarda açıklama yaptı. Peki, hangi bankalar Kara listede olanlara kredi veriyor.

Türkiye 28 Mayıs seçimlerine doğru ilerlerken yeni haberler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile kara listede olanlara sicil affı geldi. Ayrıca artık Kara listede olan kişilere bile devlet bankalarından kredi kullanımı mümkün hale geldi.

 

Cumhurbaskani Onayladi 2

Düşük Faiz İmkanı

3 devlet bankası da açıklama yaptı. Kara listede olanlara kredi verileceğini duyurdu. Ekonomi haberlerinden edinilen bilgiye göre hem de kara listede olanlara düşük faiz imkanı ile kredi veriliyor olacak. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank Kara listede olanlara kredi desteği veriyor olacak.

Devlet Bankaları Duyurdu

Ziraat Bankası , Halkbank ve VakıfBank Kara listede olanlara kredi duyurusunu yaptı.  3 devlet Bankası’na başvuru yapanlar bankaların Kara listesinde olsa bile kredi alma şansına sahip olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla sicil affı geldi. Başvuru yapmak isteyenler 31 Mayıs 2023 tarihine kadar VakıfBank Ziraat Bankası  ve Halkbank şubelerinden düşük faizli kredi başvurusu yapabiliyor olacak. İster ihtiyaç kredisi ister konut kredisi isterseniz de taşıt kredisini bu şekilde kullanabilirsiniz.

gazetemerhaba.com

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu