Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanından Kutlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattındaki birliklerin bayramını kutladı

Cumhurbaşkanından Kutlama. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefond görüştü. Bu görüşmede sınır hattı ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiğin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Akar, beraberinde  Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile 8’inci  Komondo  Tugay Komutanlığı’nda Mehmetçik ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanından Kutlama Geldi

Akar, bayram sabahında komandolarla karavanada kahvaltı yaptı. Ayrıca, Bakan daha sonra beraberindeki TSK komuta kademesi ile toplantı yaptı.

Irak ve Suriye’nin kuzeyi ile sınır hattında görevli birliklerin komutanlarının da katıldığı video telekonferans toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan da telefondan personele hitap etti.

Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“Gerek sınır boylarında, ötesinde gerekse içeride verdiğiniz mücadeleleri sürekli hayırla yad ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza, gazilerimize şifalar diliyorum. Nice bayramlar ve inşallah başarılarla dolu bir gelecek temennisiyle dua ediyorum. Sizleri de saygı, sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca,”Gerek sınır boylarında, ötesinde gerekse içeride verdiğiniz mücadeleleri sürekli hayırla yad ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Ayrıca, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza, gazilerimize şifalar diliyorum. Nice bayramlar ve inşallah başarılarla dolu bir gelecek temennisiyle dua ediyorum. Dahası Sizleri de saygı, sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu