Gündem

Daha güzel görünmek için kaçınmanız gereken on güzellik hatası

Daha güzel görünmek için kaçınmanız
gereken on güzellik hatası

Hepimiz daha güzel görünmek isteriz; fakat bazen farkında olmadan yaptığımız güzellik ve giyim hataları vardır. Daha güzel görünmek için kaçınmanız gereken on güzellik hatasını araştırdık. Bu güzellik tüyoları ile her zaman güzel görünün.

SARKIK PANTOLONLAR
Fotoğraflar neden bu şekilde kot pantolon veya pantolon giymemeniz gerektiğini açıklamakta çok iyi bir iş görüyor. Bu pantolonlar özellikle kötü bir duruş ile birleştiğinde çok çirkin görünüyor.
Bu görüntüyü engellemek için kendi bedeninizde kot pantolonlar almaya özen gösterin ve düşük belli pantolon stillerinde kaçının.

DONUK VE MATLAŞMIŞ MAKYAJ
Parçalanmış maskara, pütür pütür olmuş ruj, kötü doldurulmuş kaşlar… Bunlar ve uzun süre aynı makyajla durmanın diğer etkileri sizi çirkin gösterebilir. Ayrıca eski makyaj yüzünüzün yorgun görünmesine sebep olur.
Eğer makyajınız tazeliğini yitirdiyse en iyi çözüm bir makyaj çıkarıcısıyla yüzünüzü temizlemektir. Makyajınızın daha kalıcı olması için baz kullanmayı ve uzun süre kalıcı makyaj ürünleri almayı deneyin.

KÜÇÜK DETAYLAR
Şeytan detaylarda gizlidir. Dişinize bulaşmış ruj, elbisenizde minik bir delik, dişlerinizin arasında kalmış bir maydanoz parçası – bu küçük detaylar insanlar tarafından hızlıca ve kolayca fark edilir.
Evden çıkmadan önce birkaç dakika ayırıp aynada kendinizi incelemeyi bir kural haline getirip bu hataları elimine edebilirsiniz. Aynı kural kahve içtikten ve yemek yedikten sonra da uygulanmalı.

RENGİ SOLMUŞ KIYAFETLER
Siyah bir elbise hepimizi çok şık ve zarif gösterebilir ama eğer rengi solmuşsa bu bakımsız bir görünüm yaratır.
Bunu önlemek için canlı renkte ve siyah kıyafetlerinizi soğuk suda yıkayın ve makinede kurutmaktan kaçının. Renklerin canlılığını korumak için yıkarken suya sirke, koyu kahve veya çay eklemeyi deneyin.

MÜKEMMEL BEYAZLIKTA OLMAYAN KIYAFETLER
Yeni aldığınız beyaz bir kıyafeti diğer beyaz kıyafetlerinizle kıyasladığınızda alt tondaki sarılıklar göze daha çok çarpar. Hafif sarılıklar oksijenli su, kabartma tozu ve limon suyuyla giderilebilir.

ÖZENSİZ KATLANMIŞ GÖMLEK KOLLARI
Güzel katlanmış gömlek kolları imajınızı daha genç ve dinamik gösterecektir. Akordeon gibi katlanarak yukarı çekilmiş gömlekler ise ilk defa gömlek giymiş bir çocuk gibi görünmenize yol açar.

HAREM PANTOLONLARI
Bir rapçiyseniz düşük ağlı harem pantolonları giydiğinizde kimse sizi yargılamayacaktır. Ama değilseniz bu pantolonları giymek sadece genç ve modaya uygun görünmek için başarısız bir deneme olarak algılanacaktır.

GİYSİLERİNİZİN ÜZERİNE DÖKÜLMÜŞ KEPEKLER
Giysilerinizin üzerindeki kepek izleri çekici olmayan bir görüntü yaratır.

ÇOK FAZLA AKSESUAR KULLANMAK
Özellikle canlı renkte bir makyajla birleştiğinde abartı aksesuarlar dikkatlice düşünülmüş bir kıyafeti bile karmaşık ve garip gösterebilir.

DAĞINIK SAKALLAR
Bir erkeğin sakalı onun makyajıdır. İyi şekillendirilmiş bir sakal yüzünüzdeki kusurları gizlemeye yardımcı olur. Dağınık şekilsiz bir sakal ise evsiz gözükmenize sebep olur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu