GündemGörüntülü Haberler

Dikkat! Balıkesir’de Kar Yağışı Etkisini Hafta Sonuna Kadar Sürdürecek

Dikkat! Balıkesir’de Kar Yağışı Etkisini Hafta Sonuna Kadar Sürdürecek

Balıkesir’de pazar akşamı etkili olan kar yağışı, hafta sonuna kadar devam edecek. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşların hem trafikte hem de yaya olarak dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle vatandaşlardan toplu taşıma kullanması önerisi geldi.

 

Ekipler Aralıksız Çalışıyor

 

Balıkesir’de başlayan kar yağışı sonrası okullarda eğitim ve öğretime 1 gün tatil oldu. Bununla birlikte önceden planlanan birçok program ya iptal edildi ya da ileri bir tarihe ertelendi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte diğer ilçe belediyeleri de başlayan yoğun kar yağışıyla çalışmalarını hızlandırdı. Belediye ve Karayolları ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Araçla Trafiğe Çıkmayın Önerisi

Planlanan tüm programların iptal edilmesi sonrası vatandaşların toplu taşıma kullanması önerisi geldi.

Balıkesir il ve ilçelerinde ikamet eden tüm vatandaşların gerekmedikçe trafiğe çıkmaması gerekiyor.

Ana arterlerde kar yağışı öncesi belediye ve Karayolları ekipleri tarafından alınan önlemler neticesinde şu anda bir sıkıntı yaşanmıyor.

Fakat gerek ulaşımın rahat ilerlemesi gerekse herhangi bir kazanın yaşanmaması için vatandaşların özellikle toplu taşımayı kullanması tavsiye ediliyor.  Hafta sonuna kadar devam edecek olan kar yağışından vatandaşların en az etkilenmesi için uyarılara uymaları gerekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu