Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

Disney Fragman Yayınladı: Wish

Disney Fragman Yayınladı: Wish (Dilek) filminden ilk Fragman ve Afişi Yayınladı!

Disney Fragman Yayınladı: Wish

Walt Disney Studios yapımı ‘Dilek’ filminin yeni fragmanı ile posteri, izleyicilerle paylaşılmıştır. 24 Kasım’da vizyona girecektir. Ayrıca müzikal-komedi türündeki animasyon filmin fragmanında seyirciler 17 yaşındaki Asha, güçlü kral Magnifico, Asha’nın evcil keçisi Valentino ve Asha’nın dileğiyle gökyüzünden çağırdığı sonsuz enerji küresi Star gibi karakterleri şimdiden tanıtmaktadır.

Disney Studios “The Wish – Dilek” Filminden ilk Fragman ve Afişi Yayınladı!

Film izleyicileri, İber Yarımadası’nın açıklarında bulunan fantastik bir ülke olan Rosas’a davet ediyor. Asha, keskin zekalı bir idealisttir. Ayrıca dileğini o kadar güçlü dilemektedir ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanmaktadır. Asha ve Star, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’ya karşı mücadele eder ve toplumu kurtarmak için birlikte çalışır. Bu sayede, cesur bir insanın iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini de kanıtlarlar.

Disney Studios “The Wish – Dilek” Filminden Ilk Fragman Ve Afişi Yayınladı!

Disney Studios “The Wish – Dilek” Filminden Ilk Fragman Ve Afişi Yayınladı!

Fawn Veerasunthorn, filmi hris Buck ile birlikte yönetmektedir. Ayrıca ‘Dilek’ filmini şu sözlerle özetlemektedir. “Disney Animation’ın 100 yılı aşkındır imza attığı pek çok efsanevi filmden ilham aldık. Özellikle dilekleri olan karakterlerin ve bu dilekleri gerçekleştirmeye dair inancın olduğu hikayelerden ilham aldık. Bu inanılmaz hikaye ve harika karakterlerle bu mirası onurlandırmak, tüm ekibimiz için bir mutluluk kaynağı olmaktadır.”

Bunun yanında ‘Dilek’, tüm sihrini 24 Kasım’dan itibaren beyazperdede izleyicilerle paylaşacaktır.

Disney Fragman Yayınladı: Wish

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu