Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Doğru Bilinen Yanlışlar

Günlük işlerinizde kullanacağınız pratik bilgileri sizin için derledik. İşte doğru bilinen yanlışlar sizlerle

 

Doğru Bilinen Yanlışlar

Doğru Bilinen Yanlışlar sizlerle

HAMBUGER TUTUŞU

Hamburger yerken hepimizin karşılaştığı en büyük problemlerden biri, her ısırışta içindeki malzemelerin dökülmesidir. Belki de yanlış teknik ile tutuyoruzdur? Doğru teknik için iki seçeneğiniz bulunmaktadır. Birincisi hamburgeri alt ve üstten kavramak yerine üstünden tutup küçük parmağınızla bunu desteklemektir. Diğer seçenek ise hamburgeri ters çevirip alt ekmeğini üstüne getirerek yemeniz!

Doğru Bilinen Yanlışlar

KULAKLIK 

Son zamanlarda daha çok bluetoothlu kulaklıkların kullanımı artmış olsa da, hala kablolu kulaklık kullananlar da bulunmaktadır. Ayrıca kulaklıktan maksimum düzeyde verim alabilmek için kablosunu kulağınızın üst kısmından geçirip takmanız gerekmektedir. Böylece hem daha sağlam duracaktır hem de daha güçlü ses duymanıza yarayacaktır.

Doğru Bilinen Yanlışlar

TEL TOKA

Kullanımı oldukça yaygın olan ve çoğu zaman kadınların kurtarıcı konumuna gelen tel tokalar aslında ters takılmalı. Bu sayede toka hem sabit olacaktır hem de saçlarınızı daha güçlü tutacaktır.

Doğru Bilinen Yanlışlar

PİZZA TUTUŞU

Hamburgere benzer olarak, pizza yerken de üzerindeki malzemeleri düşürebilmekteyiz. Bunu engellemek için pizzanın iki yanını kıvırabilirsiniz.

Doğru Bilinen Yanlışlar

KETÇAP

Ketçap ve benzeri türevlerini sıkarken kuvvetli bir güçle sallıyoruz. Tekrar sıktığımızda ise ya hiç akmıyor ya da çok fışkırıyor! Belki de doğru teknik bu değildir? Bunun önüne geçmek için ketçabı 30 derecelik bir açı ile sıkabilirsiniz.

Doğru Bilinen Yanlışlar

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu