Eğitimİlçe Haberleri

Dursunbey’de E-Sınav Merkezi Hizmete Açıldı

Dursunbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen E-Sınav Merkezi hizmete açıldı.

Dursunbey’de E-Sınav Merkezi Hizmete Açıldı

Dursunbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen E-Sınav Merkezi, elektronik ortamda çeşitli sınavların yapılabileceği modern bir altyapı sunuyor.

Dursunbey ilçesinde uzun yıllar Sağlık Meslek Lisesi olarak kullanılan okul binası, Milli Eğitim Bakanlığı’nın, Dursunbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmalarıyla E-Sınav Merkezi olarak hizmete açıldı.

Dursunbey'De E-Sınav Merkezi Hizmete Açıldı

E-Sınav Merkezi, 24 adet bilgisayarın bulunduğu bir salonu içeriyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yönetilen merkez, anlık sınav sorularını içeren dokunmatik ekranlar üzerinden sürücü kursu sınavları ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne bağlı olarak yapılan kalfalık ve ustalık sınavları gibi çeşitli sınavlara ev sahipliği yapacak.

Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, E-Sınav Merkezi’nin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür ederek,

“E-Sınav merkezinin ilçemize kazandırılmasında ve hizmete açılmasında emeği geçen Bakanlığımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza ve özveri gösteren herkese teşekkür ederiz. E-Sınav merkezinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Dursunbey'De E-Sınav Merkezi Hizmete Açıldı

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu