Gündem

Dursunbey’de Köpük Tim Sahada

Dursunbey’de Köpük Tim Sahada

Dursunbey tüm sokak ve caddelerde derinlemesine temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.

DERİNLEMESİNE TEMİZLENDİ

Dursunbey İlçesi’nde covid-19 tedbirleri kapsamında Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından caddeler temizlenerek dezenfekte edildi. Son dönemde covid-19 vaka yayılım hızında görülen artış sebebi ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan temizlik ve denetim faaliyetlerine ilişkin çalışmaların arttırılması yönünde talimat verdi.

125532813 4142633099096964 6897142147274817508 O

HER ALANDA SALGINLA MÜCADELE ARTTI

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı üzerine ilçe zabıta ekipleri denetim faaliyetlerini her alanda sıklaştırırken Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından da tüm cadde ve sokaklarda derinlemesine temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Sokak ve caddeler köpüklü ve ilaçlı sular ile fırçalanmayan yer kalmamasına özen gösterilerek ekipler tarafından yıkandı.

KÖPÜK TİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Yapılan çalışmalar sırasında özel ekipmanları ile yolda temizlik faaliyeti sürdüren personeller ilginç bir görüntü oluşturdu. Bu görüntü ilçedeki vatandaşlarında dikkatini çekerek salgın döneminde hijyene gösterilen hassasiyet vatandaşlardan takdir topladı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu