Gündemİlçe Haberleri

Edremit Emekli Öğretmenleri Unutmadı

Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, renkli etkinliklere sahne oldu.

Edremit Emekli Öğretmenleri Unutmadı

Edremit Emekli Ogretmenleri Unutmadi 1

Öğretmenlerin Yemin Töreni Gerçekleşti

Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in öğretmenler günü kutlama mesajının okunmasıyla devam eden etkinlik, ilçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmasıyla devam etti. Programın önemli anlarından biri de, ilçede göreve yeni başlayan ve adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin töreniydi.

Edremit Emekli Ogretmenleri Unutmadi 2

Derece Alan Öğrencilere Hediyeleri Verildi

Öğretmenler Günü Yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in elinden aldılar. Emekli öğretmenlere şeref belgeleri ve plaketlerin takdim edildiği kutlama programında öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisi büyük beğeni topladı. Ayrıca, öğretmenler ve öğrenciler tarafından seslendirilen şiirlerle duygusal anlar yaşandı.

Edremit Emekli Ogretmenleri Unutmadi 3

Kaynak: İHA

Balıkesir’de Öğretmenler Günü Coşkusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu