Eğitimİlçe Haberleri

Eğitimsel Liderlik Akademisi Başlangıç Yaptı

Balıkesir'de eğitim alanında köprüler kuran vizyoner yöneticilerin rehberliğinde gerçekleştirilen Eğitimsel Liderlik Akademisi, Balıkesir'in eğitim standartlarını daha da yükseltme hedefiyle önemli bir adım attı.

Eğitimsel Liderlik Akademisi Başlangıç Yaptı

Egitimsel Liderlik Akademisi Baslangic Yapti 1

Eğitimde Liderlik

Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, il genelinden gelen eğitim yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Programın açılışında, Balıkesir Eğitim Akademisi’nin tanıtım videosu katılımcılarla paylaşıldı. Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından akademilere yönelik açılış konuşması yapıldı. Tatlı, öğrenci başarısını artırmak için kararlı bir rol oynayan vizyoner yöneticilerin eğitimsel liderlik yapmalarını destekleyerek, Balıkesir Eğitim Akademisi’nin başladığını duyurdu. Kendi deneyimlerini paylaştı.

Egitimsel Liderlik Akademisi Baslangic Yapti 2

Balıkesir İçin Değerli Adımlar

Ardından konuşmalarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Mehmet Birol Şahin, Balıkesir Eğitim Akademisi’nin Balıkesir için değerli bir adım olduğunu vurgulayarak, ömür boyu öğrenmeyi hedefleyen herkese faydalı olmasını temenni etti ve katılımcılara teşekkür etti. Vali İsmail Ustaoğlu ise, hızla değişen dünyada eğitimin ve okulların merkezde olduğunu belirterek, gelecek nesilleri başarılı bir şekilde taşıyacak yöneticilerin sürekli gelişim içinde olmalarının önemini vurguladı.

Egitimsel Liderlik Akademisi Baslangic Yapti 3

“Okul Yönetiminde Çağdaş Liderlik Yaklaşımları”

Programın devamında, okul yöneticilerinin liderlik rolünün başarı üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğu vurgusuyla “Okul Yönetiminde Çağdaş Liderlik Yaklaşımları” başlığı altında Akademisyen Prof. Dr. Murat Özdemir tarafından verimli bir eğitim gerçekleştirildi. Yoğun ilgiyle devam eden Eğitimsel Liderlik Akademisi eğitimi, plaket ve ödül takdimi ile son buldu. Bu önemli adım, Balıkesir’in eğitim alanındaki gelişimine katkı sağlayacak yeni ufukların açılmasına vesile oldu.

Haber: Bülten

Balıkesir Eğitim Akademisi Ailelerle İlk Adımını Attı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu