EtkinlikGündem

Balıkesir Eğitim Akademisi Ailelerle İlk Adımını Attı

Balıkesir Eğitim Akademisi'nin aileler için planlanan eğitimleriyle başlayan yolculuğu, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla başladı

Balıkesir Eğitim Akademisi Ailelerle İlk Adımını Attı

Balıkesir Eğitim Akademisi’nin aileler için planlanan eğitimleriyle başlayan yolculuğu, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla başladı. Programda, Balıkesir Eğitim Akademisi’nin tanıtım videosu izlendi ve katılımcılara akademinin hedefleri hakkında bilgi verildi. İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, çocukların iyi örnek ve rol modellere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, akademinin eğitim ve atölye çalışmalarıyla öğrencilere destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Vali İsmail Ustaoğlu, programda yaptığı konuşmada, velilerin dinleme, paylaşma ve yönlendirme rolünü üstlendiğini ve öğretmenlerin gizli meslektaşları olduğunu ifade etti. İş birliği ve anlayışın önemine değinen Ustaoğlu, ailelerin çocukların kimlik ve kişilik gelişiminde kilit rol oynadığını vurguladı.

Balıkesir Eğitim Akademisi Ailelerle İlk Adımını Attı

Ailelerin mutlu, özgüvenli ve başarılı çocuklar yetiştirmelerine katkı sağlamak amacıyla “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” temasıyla Eğitim Bilimci, Akademisyen ve Yazar Dr. Özgür Bolat tarafından bir eğitim gerçekleştirildi. Dr. Bolat, başarı odaklı mutluluk anlayışından mutluluk odaklı başarı anlayışına geçişin önemini vurguladı ve ailelerin kendi bireysel gelişimlerine odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Program, interaktif bir soru-cevap oturumu ve “Veli Akademisi” eğitiminin sonunda plaket ve ödül takdimiyle son buldu.

 

 

Haber: Bülten

II. Asya Uluslararası Göstergebilim Kongresi Balıkesir’de

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu