Gündemİlçe HaberleriSpor

Timuçin Meriç: Artık bizim için her maç final niteliğinde

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, konuk olduğu mücadeleden 72-75’lik skor ile galip ayrıldı

Timuçin Meriç: Artık bizim için her maç final niteliğinde. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 24. Hafta mücadeleleri heyecanlı geçti. Türkiye Basketbol Ligi 24. Hafta karşılaşmaları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Pizza Lazza Harem ile karşılaştı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, konuk olduğu mücadeleden 72-75’lik skor ile galip ayrıldı.

Timuçin Meriç: Artık bizim için her maç final niteliğinde

Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakanın ilk yarısında baskılarını arttıran ve savunmada dengeli duran taraf konuk ekip Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, mücadelenin ilk yarısını 32-37’lik skor avantajı ile bitirdi. Mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi ekip Pizza Lazza Harem takımı karşılaşmada dengeyi sağlamak için oynasa da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, etkili oyunu ile 72-75’lik skor ile kazandı.

Mücadelenin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı Teknik Direktörü Timuçin Meriç kamuoyuna açıklamalarda bulundu:

Orta Timucin

Maçlarda inanılmaz enerji vermeye başladık

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımının son 3 maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Timuçin Meriç, “Öncelik böyle önemli bir maçtan galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Geldiğim süreden bu yana oynanan üç maçta da gerçekten sahada kazanmak isteyen bir Balıkesir BŞB takımı vardı. Maçlarda inanılmaz enerji vermeye başladık. Belki ilk oynadığımız Gaziantep deplasmanındaki maçta savunma sertliğimiz istediğimiz gibi olmasa da hep maça ortaktık ve evimizde oynadığımız lig ikincisi Sigortam Net maçı ile savunmada da konsantrasyonumuzu iyice yükselttik. Sigortam Net maçında maç topunu da attık ama kazanmak nasip olmadı” dedi.

Bu maça inanılmaz konsantre olduk

Deplasmanda mücadele ettikleri Pizza Lazza Harem takımına karşı alınan galibiyet serüveninden bahseden Timuçin Meriç, “Şanssız kaybedilen bu iki maç sonrası hayati önemi çok fazla olan Haremspor maçına hazırlanmak için sadece iki günümüz olmasına rağmen bu maça inanılmaz konsantre olduk ve çok iyi hazırlandık. Gerek bu maç hazırlıklarında gerekse maç içinde hem ekip olarak hem de bu maçta süre alan ya da almayan tüm oyuncularımızla beraber tek yürek olduk. Her iki takım için de olmazsa olmaz olan bu maçta geri düştüğü anlarda bile vazgeçmeden savaşan tüm oyuncularıma ve ekibime çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Balıkesir BŞB hak ettiği yere gelmesi için vazgeçmeden çalışacağız

Alınan galibiyet sonrası hedeflerine yoğunlaşacaklarından ve hafta sonu oynayacakları Çayırova Belediye karşılaşmasından bahseden Timuçin Meriç, “Basketbola gerek yönetimi gerek oyuncuları gerek organizasyon kalitesi ve gerek muhteşem seyircisi ile büyük bir renk katan Balıkesir BŞB basketbol takımının en kısa sürede hak ettiği yere gelmesi için vazgeçmeden çok daha fazla çalışacağız. Artık bizim için her maç final niteliğinde. Bu hafta Pazar günü ligin iyi takımlarından bir olan Çayırova Belediyesi ile evimizde oynayacağız. O maç içinde muhteşem seyircimizin salonumuzu tamamen doldurarak bizle beraber kazanmak için yanımızda olacağına eminim” değerlendirmelerinde bulundu.

Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu