Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Ekrem Yavaş’tan Çocuklarla Piknikte: Renkli Görüntüler

Sındırgı İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş önceki gün çocuklarla piknik yaptı. Atatürk ilkokulu öğrencileri ile birlikte piknik yapan Yavaş’ın mutluluğu dikkat çekti.

 

3 10

Çocukların oyunlarına dahil olan Yavaş ile öğrenciler arasında ki diyalog, zaman zaman neşeli kahkahaların yükselmesine neden oldu. Çamlık piknik ve mesire alanında gerçekleşen piknikte oldukça renkli kareler ortaya çıktı.

 

4 6

Çocukların Kendilerini Doyasıya Yaşaması İçin Çalışıyoruz

Konuyla ilgili konuşan Ekrem Yavaş, “Malumunuz dün dünya çevre günüydü. Bu gün bu hassasiyet ile oluşturduğumuz Çamlık mesire alanında çocuklarımız ile harika bir gün geçirdik.

Bu tip beraberlik adeta bizim yorgunluğumuzu alıyor.

Çocukların böyle temiz bir çevrede yetişmesi çok önemli. Ayrıca, bu onlara çocukluklarını doyasına yaşamalarını sağlıyor. Bizde onların bunu doyasıya yaşamasını sağlamak için çalışıyoruz” dedi.

 

İp Atlarken Ortaya Çıkan Manzara Çok Keyifliydi

Yavaş, çocuklarla oynadığınız en çok hangi oyun sizi mutlu etti sorusuna, “hepsi güzeldi. Tıpkı çocuklarımız gibi. Ama ip atlarken ortaya çıkan manzara daha fazla keyif verdi. Tabi beraberinde gelen kahkahalar da bir başka güzeldi. Sonuçta Sındırgı’da verdiğimiz hizmetin, emeğin böylesi bir şekilde değerlendirildiğini görmek bizim için çok güzel” dedi.

 

Çocuklarımızda Çevre Bilinci Oluşturmalıyız

Bu gün burada ayrı bir güzelliği de tanık oldum. Oyunlar ve kahkaha arasında Çevre Hassasiyeti konusunda bir farkındalık gördüm. Bu çok sevindiriciydi. Ancak, bununla yetinmemeliyiz. Her fırsatta onların geleceği için bu bilinci sürekli taşımalarını sağlamalıyız. Bu gün benim için her biri evlat olan çocuklarımızla attığımız kahkahaların, eğlencenin sürmesi için Çevre Bilincini sürekli korumak şart” dedi.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu