Dünyadan HaberlerEkonomiGündem

Elon Musk’tan U dönüşü!

Twitter’ın sahibi Elon Musk, 1 milyondan fazla takipçisi olan hesapların mavi tiklerini iade etti.

Elon Musk’tan U dönüşü! para ödemeyen herkesin mavi tik’ini kaldıran Elon Musk geri adım attı.

Elon Musk’tan U dönüşü! Musk, son olarak Twitter’da mavi tik parasını ödemeyenlerin onayını kaldırdı. Birçok ünlü mavi tikler için ödeme yapmayacağını açıkladı.

ELON MUSK GERİ ADIM ATTI

Dünyanın en zengin ikinci insanı olan Musk, geri adım atmak zorunda kaldı. CEO Musk, Twitter’da 1 milyondan fazla takipçisi olan kişilerin mavi tik onayını yeniden tahsis etti.

Twitter’ın sahibi olan Musk, LeBron James, William Shatner ve yazar Stephen King’in Twitter Blue ücretini kendi cebinden ödediğini söyledi.

Musk’ın bu açıklaması King’in tepkisini çekti. Dünyaca ünlü yazar King, “Bir hayır kurumu için ödeme yap” eleştirisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

DAHA FAZLA HABER İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

Elon Musk’tan U dönüşü! para ödemeyen herkesin mavi tik’ini kaldıran Elon Musk geri adım attı.

Musk, son olarak Twitter’da mavi tik parasını ödemeyenlerin onayını kaldırdı. Ayrıca,Birçok ünlü mavi tikler için ödeme yapmayacağını açıkladı.

ELON MUSK GERİ ADIM ATTI

Dünyanın en zengin ikinci insanı olan Musk, geri adım atmak zorunda kaldı. Dahası,CEO Musk, Twitter’da 1 milyondan fazla takipçisi olan kişilerin mavi tik onayını yeniden tahsis etti.

Böylelikle, Twitter’ın sahibi olan Musk, LeBron James, William Shatner ve yazar Stephen King’in Twitter Blue ücretini kendi cebinden ödediğini söyledi.Dahası, Musk’ın bu açıklaması King’in tepkisini çekti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu