YaşamGündemİlçe Haberleri

Erdek’te İhtiyaç Sahiplerine Destek

Erdek Belediyesi ile Kızılay arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokol kapsamında, ilçenin çeşitli noktalarına "Kıyafet Dönüşüm Kutuları" yerleştirildi.

Erdek’te İhtiyaç Sahiplerine Destek

Erdek Belediyesi ile Kızılay arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokol kapsamında, ilçenin çeşitli noktalarına “Kıyafet Dönüşüm Kutuları” yerleştirildi. Kızılay tarafından ilk etapta 26 tekstil ürünleri toplama kutusu ilçeye konuldu.

Erdek'Te İhtiyaç Sahiplerine Destek

Bu uygulama ile Türk Kızılayı, bağışlanan kıyafet ve tekstil ürünlerini barınma, gıda, sağlık, nakdi yardımlar, giyim ve eğitim desteği gibi iyilik faaliyetlerine kaynak oluşturacak. Kızılay Erdek Şube Başkanı Mustafa Kırgöz, işbirliği protokolü sonrasında yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı’nın insan acısının dindirilmesi ve insan onurunun korunması için çabaladığını belirtti.

Kırgöz, Erdek Belediyesi ile başlatılan 2. El Tekstil Projesi kapsamında ilçede konuşlandırılan 26 adet Kızılay Kıyafet Bağış Kutusu’na atılan bağışların, Kızılay tarafından sıfır atık felsefesiyle toplanacağını ve çeşitli iyilik faaliyetlerinde kullanılacağını duyurdu. Bu sayede vatandaşlar, kullanım dışı kıyafetlerini evlerine en yakın Kızılay Kıyafet Bağış Kutusu’na bırakarak yardımda bulunabilecek.

Erdek'Te İhtiyaç Sahiplerine Destek

Haber: Bülten

Bandırma’da Fevziye Bebek İçin Toplanan Yardımlar Sonuç Verdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu