GündemSiyaset

ERDOĞAN “31 MART’A KADAR DÜZELMEZSE 81 İLE TANZİM SATIŞLARI YAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak’ta konuştu. Erdoğan, Millet İttifakı ile HDP ve Saadet Partisi’ni işaret ederek, “Zahirde Cumhur İttifakına karşı gelmiş gözüküyorlar, bu Türkiye’nin 2023 yılında elde edeceği güçten korkuyorlar. Millete de cumhuriyete de pusu kuruyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak’ta konuştu. Erdoğan, tanzim satışlar konusunda, “Tanzim satışlardan çok rahatsız olmuş Bay Kemal. Onlar yokluk kuyruğu değil varlık kuyruğu. Senin gibi fırsatçılara, müfterilere karşı 1 haftada kurduk. 31 Mart’a kadar bu iş düzene girmezse satışları 81 vilayete yayacağız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

“Seçim tarihine kaldı 26 gün. Bu seçimde öncelikle belediye başkanlarını seçeceksiniz. Bu seçimde aynı zamanda Türkiye’ye kurulmaya çalışılan tuzakları da birlikte bozacağız. Ülkemizin istiklaline, milletimizin istikbaline kast edenler ellerini ovuşturarak bekliyor. Benim milletim 31 Mart’ta gereken dersi verecek.

Bugüne kadar içeride ve dışarıda ne yaptılarsa bu milletin çelik gibi iradesi karşısında çaresiz kalanlar, tarihlerinin en büyük ittifakını oluşturdular. Bunca benzemezi bir araya getiren bir şey olmalı. Zahirde Cumhur İttifakına karşı gelmiş gözüküyorlar, bu Türkiye’nin 2023 yılında elde edeceği güçten korkuyorlar. Millete de cumhuriyete de pusu kuruyorlar.

Ben CHP’ye gönül veren vatandaşlarıma, İYİ Parti’ye, HDP’ye gönül veren vatandaşlarıma sesleniyorum; tepede bu ihanet içine giren dörtlü çeteye oy verecek misiniz? FETÖ’süne de diğerlerine de nefes aldırmayacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu