Gündemİlçe Haberleri

Ermişler Katar Heyetinde

Ermişler Katar Heyetinde

 

Balıkesir’de ihracatta ön alan Ermişler Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ziyaretinde yer aldı. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Erdoğan, 200 iş adamıyla birlikte Körfez turu yapmıştı. Ayrıca, ziyaretlerle birlikte 50 Miyar dolarlık geniş kapsamlı anlaşmalar imzalamıştı.

 

Balıkesir Adına Gurur Kaynağı Oldu

Uluslararası ticareti geliştirmek için yapılan bu ziyaretlerde, Balıkesir’de ihracat rekorları kıran Ermişler Holding’in yer alması Balıkesir adına gurur kaynağı oldu. Sektöründe, Balıkesir ve Türkiye’de önemli bir yere sahip Holdingi temsilen katılan isimler ise, Cüneyt Ermişler ve Fahri Ermişler oldu.

Ermisler Katar Heyetinde 01

Heyetler Arası Görüşmelerde de Yer Aldılar

Balıkesir ekonomisinin önemli isimlerinden Ermişler, ziyaret kapsamında bazı görüşmelerde de aktif rol aldı. Ayrıca, Lusail Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki iş insanları onuruna verilen yemeğe Katılım sağladı. Fahri ve Cüneyt Ermişler, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

Körfez Bölgesi İle Güçlü Bağlar Kurulacak

Ermisler Katar Heyetinde 03Yapılan bu ziyaretler kapsamında geliştirilen ticaret hacminin, Balıkesir ekonomisine de katkı sağlayacağı ifade ediliyor. Yapılan anlaşmalar ve atılan imzalar hem ülke, hem de Balıkesir ekonomisi ve ihracatı adına önemli bir gelişme. İşi dünyası bu gelişmelerin de kısa vadede ekonomiye olumlu yansıyacağını belirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Uğurlayan Heyette Balıkesir adına bir diğer sevindirici ve dikkat çekici gelişme ise, Cüneyt Ermişler’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Abu Dabi’ye uğurlayan ekip içinde de yer alması oldu. Dahası, Ermişler’in bu görüşmelerde yer alması, Balıkesir adına Körfez bölgesiyle güçlü bağlar kurulmasında önemli katkılar sağlayacak.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu