GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

ERSOY ‘DURMAK YOK ÇALIŞACAĞIZ’

Havran’da Ramazan programı ve iftar yemeği ve Tiyatro gösterileri Küçükdere Mahallesi’nde başladı.

Belediye Başkanı Emin Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada “On bir ayın Sultanı Ramazan ayını idrak ediyoruz. Etkinliklere bugün Küçükdere Mahallemiz ‘den başladık yarın Büyükdere ve tüm mahallelerimiz ‘de önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan etkinliklerimizi birlik ve beraberlik içinde dolu dolu programlarımız ile hep birlikte kutlayacağız dedi.

‘BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ’

Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı. Mahalle sakinleri “Emin Başkanımız göreve başladıktan sonra mahallelerimiz hizmet gördü. Yollarımıza taş döşendi. Çocuklarımıza oyun parkları yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda köyümüze ilk defa tiyatro ekibi geldi. Hayatımızda ilk defa tiyatro oyunu izledik. Bu yılda aynı mutluluğu yaşıyoruz Değerli olduğumuzu hissettik teşekkür ederiz” dediler.

‘KÜLTÜRLER YAŞAYACAK’

Başkan Ersoy, ‘Belediye çalışmalarımızı köklü kültürümüzü günümüze taşıyarak sosyal Belediyecilik anlayışını pekiştirerek toplumun her katmanını bir arada toplayıp birlikte hareket etme duygusunu yaşıyoruz’ ’dedi. Belediyeden edinilen bilgiye göre, Ersoy, insan odaklı hizmetlere imza atıyoruz. Gün Yirmi Dört Saat hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Önümüzde önemli bir seçim var 24 Haziran’da Küçükdere’li hemşerilerim Ülkesi için doğru karar vereceğinden eminim bu duygu ve düşünceler hepinizin ramazan ayını tebrik eder sağlıklı huzurlu ömürler dilerim dedi. Etkinliklere Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Küçükdere Mahalle Muhtarı Mehmet Sıddık Sırlan ve Küçükdere mahalle sakinleri katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu