Gündem

HUZURLU SOFRADA BULUŞTULAR

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında buluştu. Vali Ersin Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

KARDEŞLİK ÖRNEĞİ GÖSTEREN SOFRALAR

Vali Ersin Yazıcı eşi Hanife Yazıcı ile birlikte huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilendi, sohbet etti. Vali Yazıcı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında her yıl yaşlılarla beraber olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Valilikten edinilen bilgiye göre, Huzurevi sakinlerinin mutluluğu için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını belirten Vali Yazıcı, mağfiret ve birlik ayı Ramazan’da yaşlıların unutulmaması gerektiğini hatırlatarak, “Burada kalan değerli büyüklerimizin huzurunu ve refahını sağlamak bizlerin başlıca görevidir. Millet olarak bu mübarek ayı halkımızla eş ve dostlarımızla sofralarımızı paylaşarak kardeşlik örneği sergiliyoruz. Siz değerli büyüklerimiz de bu güzelliğe anlam katıyorsunuz. Bugünkü iftar sofrasını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

DEVLET HER DAİM HAZIR

Vali Yazıcı, Devletin yaşlıların bakım ve rehabilitasyonları için çok önemli hizmetler sunduğunu belirtti. Yazıcı, Huzurevi sakinlerinin hayatlarını sağlıklı ve huzurlu bir şekilde sürdürebilmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadığını ifade eti. Vali Yazıcı, Valilik olarak her zaman onların yanlarında olduklarını belirterek Ramazan ayının sağlık ve huzur getirmesini diledi. Huzurevi sakinleri ise Vali Yazıcı’nın kendileriyle beraber iftar açmalarından mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu mübarek günde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştular. İftar programına, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutan Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Çakar da katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu