Gündemİlçe Haberleri

ERSOY ”HERKESE EŞİT HİZMET ETTİK”

İlçedeki 34 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, 5 yıllık görev süresi boyunca tüm mahallelere eşit hizmet götürmek için çaba sarf ettiğini söyledi. Havran Belediye Başkanı AK Partili Emin Ersoy, ilçedeki 34 mahalle muhtarı ile biraraya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda muhtarları dinleyen Başkan Ersoy, belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. 5 yıllık görev süresi boyunca tüm muhtarlara ve mahallelere eşit yaklaşım gösterdiğini ifade eden Ersoy, “Kıymetli Muhtar arkadaşlarım sizler ile birlikte görev süremiz içinde uyumlu bir şekilde İlçemizin ve Mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için el ele vererek gönül birliği yaparak beş yıl boyunca imkanlarımız dahilinde çalıştık. Güzel bir atasözümüz var ‘Tarlada izi olanın Harmanda sözü olur’ derler bizim tarlada izimiz var söyleyecek sözümüzde var. Zümrüt Havanımızın her bir köşesine eserler kazandırdık. Tüm Mahallelerimize eşit hizmet verebilmek için elimizden gelen çabayı sarf ettik. Hükümetimizin Büyükşehir Belediyemizin ve İlçe Belediyemizin tüm imkanlarını halkımızın huzurlu mutlu gereksinim duyduğu tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak için kullandık” diye konuştu.

“MUHTARLARIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZI TEMSİL EDİYOR”

Yeniden aday gösterilmesi durumunda aynı şevkle hizmet etmeye devam edeceğini belirten Başkan Ersoy, muhtarlara da desteklerinden ötürü teşekkür etti. Vatandaşların sorunlarına en hakim kesimin mahalle muhtarları olduğunu vurgulayan Ersoy konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Belediye başkanlığı için partimiz genel merkezi yeniden bizi uygun gördüğü taktirde göreve hazırız. Bunun dışında ne görev verilirse de yapmaya hazırız. Hizmetlerin halkımıza ulaşmasında her türlü olanağı sağlayan Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Daire Müdürlerimize, Personelimize ve siz kıymetli Muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Muhtarlarımıza bugüne kadar en büyük değeri Sayın Cumhurbaşkanımız verdi. Yaşadığınız mahallede halkımız ile iç içe olan sizlersiniz. Bir vatandaşın sorununu resmi kurumlara getiren çözüm arayan yine sizlersiniz. Bu bağlamda sizler yaşadığınız mahallede Cumhurbaşkanımızı temsil ediyorsunuz.”

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Toplantıda muhtarlar adına söz alan Hamampaşa Mahalle Muhtarı Akif Herdemir’de Başkan Ersoy’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Havran’da 3 dönemdir muhtarlık yaptığını ifade eden Herdemir, “Havran’da üç dönemdir Muhtarlık yapıyorum. Bir çok Belediye Başkanı ile çalıştım sizinle çalışmak gerçekten bir ayrıcalıktı. Belediye Başkanı olarak tıpkı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi değerli görülmeyi sizin döneminizde yaşadık. Önceki Başkanlar ile bu denli geniş çaplı çalışma içinde olmadık. Her zaman siz ulaşabildik sorunlarımızı 24 saat size aktarma fırsatı bulduk. Muhtar arkadaşlarım adına hizmetlerinizden ve emeklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Toplantı sonunda Başkan Ersoy tarafından muhtarlara yeni yıl hediyesi olarak belediye tarafından hazırlanan ve takvim, saat ve ajandanın yeraldığı çanta hediye edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu