Gündemİlçe Haberleri

ERSOY “HİZMETTE AYRIMCILIK YAPMADIK”

Seçim çalışmalarına start veren Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “En yüksek oy aldığımız Çakmak Mahallemize ne hizmet verdik ise en düşük oy aldığımız Kalabak Mahallemize’de aynı hizmeti götürdük” dedi.

 

Havran Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Emin Ersoy, seçim çalışmaları kapsamında Temaşalık, Kalabak Mahalleleri ve Yarbaşı Meydanı’nda kahve ziyaretlerinde bulundu. Vatadaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Ersoy seçim startı verdiklerini söyledi. 5 yıllık başkanlık döneminde önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Ersoy, “Beş yıllık Belediye Başkanlığım dönemimde hizmette ayrımcılık yapmadık. En yüksek oy aldığımız Çakmak Mahallemize ne hizmet verdik ise en düşük oy aldığımız Kalabak Mahallemize’de aynı hizmeti götürdük. İnsanları öteleştirmedik halkımız arasında birliğimizi ve beraberliğimizi koruduk” dedi.

“ÇOK ADAY DEMOKRASİ GÜCÜNÜ ARTTIRIR”

Çok belediye başkan adayı çıkmasının seçimlere renk getireceğini söyleyen Ersoy, “Belediye Başkanlığına ne kadar çok aday çıkar ise Ülkemizde ve İlçemizde demokrasinin gücünü artırır. Yerel seçim sürecinde hiç bir aday ile polemiğe girmeyeceğim yaptığımız hizmetleri ve yapacağımız hizmetlerini halkımız ile paylaşacağım” diye konuştu.

Ziyaretlerini Havran Avcılar ve Atıcılar Derneği ve Deveciler Dernekleri ziyareti ile sonlandıran Ersoy’a Havran AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Havran MHP İlçe Başkanı Ömer Acar, Havran Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sadettin Kul, Havran Gençlik Kolları Başkanı Eray Öztemuz ve her iki partinin tüm teşkilatları katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu