GündemEkonomi

BİLCANLI GÜVEN TAZELEDİ

Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) 14. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla Balkonuk Center’da gerçekleşti. Siyaset ve iş dünyasını birleştiren genel kurulda Emrah Bilcanlı yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Balkonuk Center’da gerçekleştirilen Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) 14. Olağan Genel Kurulunda açılış konuşmasını yapan BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, BAGİAD’ın kuruluşundan bugüne kadar pek çok önemli işe imza attığını ve büyük bir istihdama da öncü olduğunu dile getirdi. Genel Kurulda AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz konuşma yaptı. Konuşmaların ardından derneğe yeni katılan genç işadamlarına plaketleri verildi. Genel Kurulda mevcut Başkan Emrah Bilcanlı yeniden başkan seçildi.

 

1 1

YILMAZ “HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR AKILLI DEĞİLİZ”

Karesi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz,“Burası bir okul ve önümüzdeki masa Balıkesir’deki birlikteliğin göstergesi. Her siyasi partiden, farklı iş kolundan arkadaşlarımız bir masa etrafında konuşup sohbet edebiliyorlar. Hepimiz akıllıyız. Yaptığımız işte ehiliz. Ama hiçbirimiz hepimiz kadar ne akıllıyız ne de güçlüyüz. Bu birlikteliği devam ettirelim. BAGİAD, BASİAD, TÜMSİAD bunun öncülüğünü yapsın. Ticaret odamız bunun şekillenmesini sağlasın. Ticaret borsamız tarımda öne çıkmamızı sağlasın. Sanayi odamız da Balıkesir’i tanıtsın” ifadelerini kullandı.

 

1 3

KAFAOĞLU “HEPİNİZDEN HELALLİK DİLİYORUM”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptığı konuşmada, “Şehrimizin en önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesi BAGİAD. Şehrimizi geleceğe taşımak noktasında çok önemli işlere imza atıldı. Özellikle istihdama çok önemli bir katkı sağlandı. 10 bin kişilik istihdam sağlandı. Gençliğin enerjisi ve sinerjisi ile üretim ve katma değer açısından önemli adımlar atıldı. Şehir hepimizin. Şehrimizin her noktasına yapılan yatırımlarda yatırımcıların önünü açacak her türlü yatırımlarda yerel yöneticiler bu yatırımların önünü açmalı. 31 Mart seçimlerinin de Balıkesir’e hayırlar getirmesini ümit ediyorum. 31 Mart seçimlerinde ben aday değilim. Yücel kardeşim aday. İnşallah onun kazanması için çalışacağım. Ben hepinizden helallik diliyorum. Allah birliğimizi daim etsin” ifadelerine yer verdi. Balkonuk Center’da gerçekleşen genel kurula AK Parti ve CHP Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Kılıç, AK Parti, CHP , İyi Parti ve MHP Balıkesir İl Başkanları, BTO Başkanı Rahmi Kula, BSO Hasan Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ve çok sayıda iş adamı katıldı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu