YaşamBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Evlilik Teklifini Taçlandıracak 5 Şehir

Aşkın en anlamlı sorusunu sormak ve bu anı unutulmaz kılmak için özel bir şehir mi arıyorsunuz? Evlilik teklifi için en romantik şehirler listesine bir göz atın. İşte evlilik teklifini taçlandıracak 5 şehir sizlerle...

Evlilik Teklifini Taçlandıracak 5 Şehir

Evlilik teklifi yapılacak en romantik şehri mi merak ediyorsunuz? Bu arayışınızda haklısınız. Tercih edeceğiniz bazı şehir ve ülkeler evlenme teklifi ya da balayı anılarınızı unutulmaz kılabilir.

İşte evlilik teklifi ve balayı için tercih edebileceğiniz 5 şehir…

İstanbul

Kim ne derse desin, İstanbul, her daim masalsı bir şehir. İki kıtanın birleştiği bir noktada kim evlilik teklifi almak istemez ki? Boğaza kıyısı olan şık bir restoran ya da yedi tepeli İstanbul‘un binbir sesli gecelerinden birinde tarihi bir mekanın fonu önünde aşkınızı unutulmaz kılmak istemez misiniz? Sadece Türk aşıkların değil, dünyanın dört bir yanından turistlerin tercih ettiği İstanbul romantik şehir sıralamasında hep yerini koruyor.

Cancun

Meksika’nın güneyinde Ouintana Roo eyaletinin tatil kenti Cancun, beyaz kumlu plajları, palmiye koruları ve mercan kayaları ile ünlü. Cancun,150’yi aşkın oteliyle her bütçeye uygun bir tatil fırsatı sunuyor. Bir zamanlar Mayaların oturduğu bu sevimli köy Cancun’un anlamı ise gökkuşağının sonundaki gemi…

Evlilik Teklifini Taçlandıracak 5 Şehir

Las Vegas

Sabahlara kadar süren eğlence, renkli şovlar ve unutulmaz bir tatil. Ne mi eksik? Baş başa geçirdiğiniz bu özel tatili bir yüzükle taçlandırmak tabii ki. Üstelik teklifiniz olumlu sonuçlanırsa Las Vegas’ta sembolik bir nikah bile yapabilirsiniz.

Budapeşte

Kim demiş Orta Çağ’da evlilik teklifi yoktu diye? İşte size sokakları, katedralleri ve köprüleriyle muhteşem bir Orta Çağ şehri,Budapeşte! Buda ile Peşte’yi birleştiren köprüler, köprülerin üzerinde müzik yapan sokak müzisyenleri evlilik teklifi için en uygun ortamı oluşturabilir.

Saint Petersburg

42 ada, 95 kanal ve 500 adet estetik köprünün bulunduğu St. Petersburg’da Neva Nehri Turu, evlilik teklifi için ideal bir fikir olabilir. Özellikle beyaz gecelere denk gelen seyahatinizde 24 saatten fazlası sizin olacak.

Evlilik Teklifini Taçlandıracak 5 Şehir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu