Balıkesir Merhaba Blog YazılarıTarifler

Eylül Ayının Favori Kahvaltılıkları!

Bu ay boyunca yapmak isteyeceğiniz yeni tarifleri sizin için derledik. İşte karşınızda Eylül ayının favori kahvaltılıkları!

Eylül Ayının Favori Kahvaltılıkları!

Yazdan sonbahara geçişte bu kahvaltı tariflerini mutlaka denemek isteyeceksiniz. Her biri elma, böğürtlen ve armut gibi lezzetli mevsim meyvelerinin yanı sıra pancar, koyu yapraklı yeşillikler ve mantar gibi dünyevi sebzelerden yapılmaktadır.

Bu yemeklerin bazılarında tarçın ve kakule gibi temel sonbahar baharatları da bulunmaktadır. Havuç-Elma Smoothie ve Ispanak ve Kızarmış Yumurta Tahıl Kaselerimiz gibi kahvaltılar Eylül ayı için mükemmeldir. Ayrıca hazırlanması 15 dakikadan fazla sürmemektedir.

Eylül Ayının Favori Kahvaltılıkları!

Brokoli ve Peynirli Omlet

Bu parlak yeşil omlet, çocuklara sebze yedirmenin mükemmel bir yoludur. Brokoliyi ve ıspanağı ince bir şekilde doğramak, yalnızca daha hızlı pişmelerine yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda küçük çocukların yemesini daha kolay ve daha güvenli hale getirir. Bu omlet çabuk piştiği için tüm malzemelerinizi ocağın yanında hazırlayın!

Eylül Ayının Favori Kahvaltılıkları!

Yumurta, Ispanaklı ve Kaşarlı Kahvaltı Sandviçi

Kendinizi bu ultra hızlı yumurtalı, ıspanaklı ve Cheddar kahvaltılı sandviçle doldurun. Sadece hızlı değil, aynı zamanda bir araya getirmeniz gereken malzemeleri zaten elinizde bulundurma şansınız var! Böylece bu tarif yoğun çalışma temponuzdan önce pratik olacaktır.

Eylül Ayının Favori Kahvaltılıkları!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu