GündemSpor

Fenerbahçe Adını Finale Yazdırdı

Balıkesir Şehit Turgut Solak salonunda Fenerbahçe Alagöz Holding, OGM Ormanspor karşılaşması gerçekleşti. Fenerbahçe, Ormanspor'u 93-86 Mağlup ederek Fenerbahçe adını finale yazdırdı. 

Fenerbahçe Adını Finale Yazdırdı

Fenerbahce Adini Finale Yazdirdi 1

Türkiye’nin en prestijli basketbol organizasyonlarından biri olan ING Kadınlar Türkiye Kupası’nda heyecan dorukta. Yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding ile OGM Ormanspor, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe’nin 93-86’lık galibiyetiyle sonuçlanan maçta sarı-lacivertli ekip, finale yükselerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Maçın ilk devresini 26-24 önde tamamlayan Fenerbahçe, etkili oyununu sürdürerek devreyi 50-39’lik skorla önde kapattı. Üçüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertli ekip, son periyota 70-58’lik skorla girdi. Ancak Ormanspor, 4. periyotta Dantas’ın skorer performansıyla maça tutunmaya çalışsa da, Fenerbahçe’nin Meesseman, Alperi Onar ve Mcbride üçlüsüne karşı koyamayarak sahadan 93-86 mağlup ayrıldı.

Maç Detayları:

  • Salon: Şehit Turgut Solak
  • Hakemler: Alper Özgök, Münevver Özemre, Uğur Akyıldız
  • Fenerbahçe Alagöz Holding: Meesseman 22, Alperi Onar 19, Mcbride 19, Howard 13, Duygu Özen 11, Anderson 7, İdil Saçalır 2
  • OGM Ormanspor: Dantas 33, Onyenwere 18, Sutton 15, Gökşen Fitik 14, Esra Ural Topuz 6
    1. Periyot: 26-24 (Fenerbahçe lehine)
  • Devre: 50-39 (Fenerbahçe lehine)
    1. Periyot: 70-58 (Fenerbahçe lehine)

Haber: Alper Çobanoğlu

Körfez Gelişim 2. Yarıya Hazır

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu