GündemSpor

Fenerbahçe’den TFF’ye Tepki

Fenerbahçe’den TFF’ye Samet Akaydın tepkisi: Türk futbolu adına tarihi bir skandaldır!

 

Fenerbahçe’den Tff’ye Tepki

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçında Trezeguet’ye doğru tükürdü. Bu nedenle tedbirli olarak PFDK‘ya sevk edilen Samet Akaydın hakkında açıklama yaptı. Fenerbahçe’den TFF’ye Tepki!

“TFF HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ’NİN KARARI KABUL EDİLEMEZ

TFF Hukuk Müşavirliği‘nin, futbolcumuz Samet Akaydın’ı kamera görüntülerinde eylemi yapmadığı net bir şekilde ispatlanmıştır. Buna rağmen sosyal medyada tribünden çekilen manipülatif bir görüntü servis edilmesi ve takiben sosyal medyada oluşturulan algı neticesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etmesi Türk futbolu adına tarihi bir skandaldır.

Maç sorunsuz ve dostane ortamda geçti. Hiçbir maç raporunda yer almayan ve gerçek olmayan bir gündem üzerinden, Trabzon’da doğmuş, Trabzonspor altyapısında yetişmiş, milli takımımızın da formasını terleten bir futbolcunun iftira ile kamuoyu önüne atılması, TFF’nin Fenerbahçe’ye bakış açısının en net göstergesidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak;

Bu sevkte imzası olan TFF Hukuk Müşavirliği başta olmak üzere. Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında görev yapan her bir yetkiliye çağrıda bulunmuştur. Bu hukuksuzluğun derhal çözümlenmesini bekliyoruz.”

Fenerbahçe’den Tff’ye Tepki

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu