Yaşam TarzıEkonomiYaşam

FIRINTAŞ Vergi Rekortmenliğinde İlk 5’e Girdi

FIRINTAŞ Vergi Rekortmenliğinde İlk 5’e Girdi

FIRINTAŞ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yönetiminde Balıkesir’in vergi rekortmenleri sıralamasında ilk 5’e girdi. Fırıntaş, 350 gr kare ramazan pidesini 7.5 Liradan satıyor.

Balıkesir’in Ürün Çeşitliliğini Yansıtıyor

Türkiye’nin en uygun ve kaliteli pidesi bu Ramazan’da da Balıkesirlilerin sofralarında olacak. Balıkesir’in geleneksel damak zevklerine uygun üretimliyle dikkat çeken Fırıntaş, Her yöresinde; ayrı bir kültürü, geleneği taşıyan Balıkesir’in ürün çeşitliğini de yansıtıyor.

Firintaş Vergi Rekortmenliğinde İlk 5’E Girdi

Ekonomiye de Katkı Sunuyor

Balıkesir’de Fırıntaş,1980 yılında uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek üretmek amacıyla kurulmuştu. Fırıntaş, günümüzde Başkan Yücel Yılmaz’ın girişimci yaklaşımıyla çeşitliliğe kavuştu. Ayrıca bu çeşitlilik şehrin en yüksek vergi ödeyen 5 şirketinden biri haline gelmesinin de nedenlerinden biri oldu. Fırıntaş, son 5 yılda bünyesine kazandırılan; kafeler, restoranlar, sosyal tesisler, oteller, sahil işletmeleri, hafriyat çalışmaları ve Katı Atık Entegre Tesisi ile şehir ve ülke ekonomisine büyük katkı sunuyor.

Firintaş Vergi Rekortmenliğinde İlk 5’E Girdi

“Önemli Bir Marka Değere Sahip”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Akılcı ve yenilikçi yatırımları önemsediğini söyledi. Şehrin tümüne hitap etmenin elzem olduğuna değinen Başkan Yılmaz, “ kaliteli, nitelikli, güvenli alanlar yaratan ve Balıkesir halkına uygun fiyatlı hizmet üreten Fırıntaş, her geçen gün daha da büyüyerek şehrin en önemli marka değerlerinden biri olmayı sürdürecek.” dedi. Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu