Spor

Genç Sporcular Balıkesir’i Temsil Etmeye Hazır

Mahalli lig müsabakaları, 37 takımın katılımıyla gerçekleşti. Dereceye giren takımların ödülleri Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Genç Sporcular Balıkesir’i Temsil Etmeye Hazır

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarının ortaklaşa düzenlediği mahalli lig müsabakaları, 37 takımın katılımıyla gerçekleşti. Müsabakaların ardından dereceye giren takımların ödülleri Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Dört Kategoride Dereceye Giren Takımlar Belli Oldu

Müsabakalarda dört farklı kategoride toplam 37 takım yer aldı ve yoğun rekabetin yaşandığı mücadeleler, 10 gün boyunca sürdü. İlk iki sırayı elde eden takımlar, Balıkesir’deki il müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen ödül törenine, Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Yardımcısı Oktay Erbalaban, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Akmeşe ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan katıldı.

Genç Sporcular Balıkesir'I Temsil Etmeye Hazır

Ödül töreninde dereceye giren takımlara madalyalarını veren Kaymakam İlyas Memiş ve diğer davetliler, genç sporcuların başarılarına ortak oldu. Dereceye giren gençler, Balıkesir’i temsil etmenin gururunu yaşadı.

 

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Kaymakam İlyas Memiş, “Güzel bir müsabaka oldu. Başta Spor Müdürümüz olmak üzere görev alan herkese teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan, müsabakaların mahalleler arasındaki dostluğu artırmanın yanı sıra gençleri zararlı alışkanlıklardan korumada da etkili olduğunu belirtti. Alparslan, “Bu tür organizasyonlar, gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan ve çeşitli bağımlılıklardan korumada yararlı olacaktır” dedi.

Dereceye giren sporcular, ödül töreninde duygularını paylaştı. Emir Bayram, “Mahalle Ligini katıldığım için çok mutluyum. Arkadaşlarımızla beraber hak ettiğimiz yerdeyiz. İnşallah, ilerde daha iyisini başaracağız” derken, Mehmet Eren Kardeş ve Anıl Akçay da zaferlerini ve takım arkadaşlarına teşekkürlerini ifade etti.

Genç Sporcular Balıkesir'I Temsil Etmeye Hazır

 

 

Bülten

Balıkesirli Boksörler Türkiye Şampiyonası’na Gidiyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu