Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençler İçin Atağa Geçti

Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen “Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet” adlı proje başladı. Toplantısı, Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

 

 

 İç Anlaşması İmzaladılar

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençler İçin Atağa Geçti… Oyunla yeteneklerin keşfedilmesini planlayan Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü proje üretti. Ayrıca bu projeyi, Bakanlık koordinesinde yürüttü. Dahası, koordinatör kurum olarak üç ortak ile iç anlaşma imzaladı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençler İçin Atağa Geçti

Üç Ortaklı Proje

Proje Ortakları; Romanya Universitatea Dın Craiova-UCV öğretim üyeleri, Portekiz Associacao Desportiva Cultural E Social De Carvalhais Spor Kulübü yöneticisi oldu. Toplantı, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve proje ekibi katılımıyla gerçekleşti.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençler İçin Atağa Geçti

Eğitsel Oyun Modülü

Üç kurum arasında imzalanan iç anlaşmanın ardından projenin süreçleri, gerçekleştirilecek faaliyetleri, proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitsel oyun modülü hakkında fikir paylaşım yaptılar. Ayrıca, ülkeler arası koordinasyonla ilgili ilk adımları attı.

Deneyyap Atölyesi

Balıkesir BM 75. Yıl Gençlik Merkezinde bulunan tüm bölümlerin tanıtımı gerçekleşti. Ayrıca, İl Müdürlüğü, Akademi ve Kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Deneyap Atölyesinde eğitim alan gençler çalışmalarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Özalp Yetenekler Keşfediliyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “ERASMUS+Sport 2022 kapsamında Bakanlığımız koordinesinde İl Müdürlüğümüz tarafından projelendirilen “Oyunla Harekete Geç Yeteneğini Keşfet” projesi Balıkesir’de desteklenen ilk proje.”dedi.

Çocuklar Kazanacak

Sporla oyunun iç içe işlendiği projenin amacı; sosyo-ekonomik zorlukları olan ailelerin çocuklarına kazanım sağlamak. Ayrıca, eğitsel oyun etkinlikleri ile spora özgü beceri koordinasyon ve temel kuvvet beceri gelişimlerine katkı sağlamak.

…Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençler İçin Atağa Geçti….

 Haber:  Muhammed Can Akyürek

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu