Balıkesir Merhaba Blog Yazıları>Astroloji

Günlük Burç Yorumları: 01 Ekim

Burçların günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde…

Bugün hangi duyguların gerçek, hangilerinin dev aynasında bir yansıma olduğunu fark etme zamanı olma ihtimali var. Eğer bir şey sizi içten içe hasta edecek kadar endişelendiriyorsa, o zaman kafanızı toparlamanız ve hala hayatın kazananlarından biri olduğunuzun farkına varmanız gerekir.

 

Günlük Burç Yorumları: 01 Ekim… Başka bir deyişle, bu kadar drama yaratmayın! Bu, siz hafife aldığınız sürece sorunsuz geçebilecek günlerden biri. Olumsuza odaklanıp kötü senaryolarla kendinizi yormak yerine zihninizin çekim gücünü lehinize kullanın. İyi düşünün, iyi olsun!

KOÇ BURÇ YORUMU

Sırf onun aynı şekilde hissetmediğinden endişeleniyorsun diye neden birine olan sevgini gizleyesiniz ki? Onların nasıl hissettiği sizin nasıl hissettiğinizi etkilemek zorunda değil, o yüzden nasıl hissediyorsanız doğruyu söyleyin. Sahip olduğunuz derin duyguları alın ve yüzeye çıkarın. Bütün bu gün ışığı onların gelişmesine yardımcı olacak. Reddedilmekten korkmak doğaldır ve herkes bir noktada reddedilir ancak duyguların karşılıklı olup olmadığını bilmeniz gerekiyor, o yüzden öğrenin. Bugün sizi biraz sınayacak ve hem güdülerinizi hem de yeteneklerinizi sorgulamanıza neden olacak. Bu şüpheleri aklınızdan çıkarmaya çalışın ve ne olursa olsun ilerlemeye devam edin.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim

BOĞA BURÇ YORUMU

Bugün pek iletişiminizin olmadığı biri hayatınıza dokunabilir. Bu sihirli etkileşimi yalnızca siz ortaya çıkarabileceksiniz bu yüzden çekingen olmayın. Samimiyetle kollarınızı açın ve bu kişiye sizden korkacak hiçbir şeyin olmadığını gösterin. Her zamankinden farklı birileriyle farklı bir yol izlemek sizi nihayet farklı bir yere götürebilir. Bugün ayrıca, bir süredir aklınızı kurcalayan bir dizi konuyu da gündeme getirecek. Onlardan kaçma seçeneğinin artık mevcut olmadığını anladığınızda kararlı davranmaktan başka seçeneğiniz kalmayacak.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 2

İKİZLER BURÇ YORUMU

Bugün çalışmak ve odaklanmaktansa eğlenmek için daha iyi bir zaman. Bu, şu anda ciddileşemeyeceğiniz anlamına gelmiyor, sadece çok fazla eğlenceli olay yaşanıyor. Güzel zamanların çağrısına karşı koymayı deneyebilirsiniz ancak muhtemelen pes edeceksiniz. İşlerin geri kalanını başka zaman da halledebilirsiniz. Rahatlamak için bir şansı hak ediyorsunuz! Ayrıca eğer bugün bir sırla karşılaşırsanız bunu kendinize saklamalısınız. Bildiklerinizi dünyaya anlatmak isteyebilirsiniz ancak bunu yaparsanız itibarınız kötüye gidecek ve bir daha asla bir sır konusunda size güvenilmeyecek.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 3

YENGEÇ BURÇ YORUMU

Şu anda çok istediğiniz bir güç var ancak o, onu bu kadar çok istemeyi bırakırsanız size gelecektir. Neyi başarmak istediğinize ve bunu nasıl gerçekleştireceğinize odaklanmalısınız. Güç verilmesini beklemek, herkese (siz de dahil) yalnızca ne kadar güçsüz olduğunuzu düşündüğünüzü hatırlatacaktır. Gücü üstlenin. Adım atın ve yapmak istediğiniz şeyi yapmaya başlayın. İşte o zaman insanlar kenara çekilecek ve size ihtiyacınız olan alanı ve özgürlüğü verecekler. Eğer bir arkadaşınızla ya da sevdiğiniz biriyle tartışırsanız sakin olun ve sesinizi yükseltmeyin. Daha da önemlisi, gereksiz yere sert görülebilecek hiçbir şey söylemeyin. Kendinize onların da insan olduğunu ve herkes gibi hatalar yapabileceğini hatırlatın.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 4

ASLAN BURÇ YORUMU

Hayatınızda işler çok yavaşlıyor ve yapılacaklar listeniz hafiflemeye başlıyor. Bu iyi bir haber! Çok geçmeden nihayet özlemini duyduğunuz o molaya kavuşacaksınız. Bu, yeni bir hobiyi araştırmak, bir tatile çıkmak veya yeni bir yatırım fırsatına daha yakından bakmak için mükemmel bir zaman olabilir. Bu herhangi bir konuda ilerlemek için doğru bir gün değil ama yeni bir şeye başlamak için harika bir zaman. Kendinizi “anlamıyor” gibi görünen arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle tartışırken bulursanız akıllı olun ve kendinizi bir süreliğine onlardan uzaklaştırın. Bazı insanlar inkar edemeyecekleri gerçeklerle karşı karşıya kaldıklarında bile inanılmaz derecede inatçı olabilirler.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 5

BAŞAK BURÇ YORUMU

Bugün taze bir enerji sizi çevreliyor ve uzun zamandır hissettiğinizden daha sağlam hissetmenize yardımcı oluyor. Bugün, kimseyi gücendirmeden veya sinirlendirmeden bu zor durumda nasıl yolunuzu bulacağınızı görebilirsiniz. Yaptığınız çıkarımlar bulunduğunuz ortamda barışın anahtarı olabilir. Nitekim, şu anda kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz ancak geç saatlere kadar sürekli hareket halinde olduğunuz için bu pek de şaşırtıcı değil. Sorumluluklarınızı azaltın ve mümkün olduğu kadar çok işi açıkça üzerlerine düşeni yapmayan kişilere devredin.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 6

TERAZİ BURÇ YORUMU

Yakın zamanda gerçekleşen bir sohbet, hayatınızda bazı değişiklikler yapma konusunda derinlemesine düşünmenize neden olmuş olabilir. Bu güçlendirici ve heyecan verici bir duygu ancak başlamadan önce yaklaşımınızı daha net düşünmelisiniz. Kendinize büyük bir değişiklik mi yoksa birçok küçük değişiklik mi yapacağınızı sorun. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklik daha spontane olmaya çalışmak olsa bile organize olmak ve bir planınızın olması önemlidir! Ayrıca aklınızda gerçekçi bir zaman yönetimi olduğundan emin olun.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 7

AKREP BURÇ YORUMU

Kendiniz için ayağa kalkmak bugün sizin için biraz zor olabilir ama kesinlikle gerekli. Uzlaşmayı seven, çok esnek bir kişi olarak tanınıyorsunuz ancak ne yazık ki bazı insanlar bunu size kötü davranma fırsatı olarak görüyor. Bugün bu istismarcılara karşı çıkın. İfşa edilmeye alışkın değiller ve sizin omurgaya sahip biri olduğunuzu gördükleri anda teslim olacaklar. Romantik tarafta ise bir ilişki son zamanlarda size ne kadar sorun yaratıyor olursa olsun, gelecekte kavgalarla çok fazla zaman kaybetmemek için bunu düzeltmeye başlamalısınız. Bugün bir çeşit barış adımı atarsanız oldukça iyi olabilir.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 8

YAY BURÇ YORUMU

Yaptığınız bir şeyin övgüsünü almaktan çekinmeyin. Birinin kıskanacağından endişeleniyorsanız bırakın bu onların sorunu olsun. Başarılarınıza nasıl tepki verecekleri onların meselesidir ve sorumluluğunu almanız gereken bir şey değildir. Hak etmediğiniz sürece övgüyü geri çevirmemelisiniz ve bugün aldığınız övgüler kesinlikle hak edilmiştir. Profesyonel anlamda muhatap olduğunuz insanlar şu anda kafanızı karıştırabilir. Eğer bu kontrolünüzdeyse, sizinle birlikte çalışmak için nasıl davranmaları gerektiğini onlara hatırlatın.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 9

OĞLAK BURÇ YORUMU

Yakın zamanda sizi endişelendiren bazı kafa karıştırıcı görüntüler içeren rüyalar görmüş olabilirsiniz ancak bunların sadece bir zihin oyunu olduğunu hatırlamanız gerekiyor. Gerçekleşmeyecekler ve hiçbir şeyin kehanetinde bulunmuyorlar. Siz uyurken bilinçaltınız sadece eğleniyordu, bu yüzden bugün o tuhaf görüntülerin dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Şu anda çok sayıda harika şey oluyor ve anlayamadığınız şeyler üzerinde kafa yorduğunuz için bunlardan tam anlamıyla keyif alamamak çok yazık olur. Son olaylar hoşunuza gitmese de, hala muzaffer olmaya devam ediyorsunuz ve her şey yeniden normale dönecek.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 10

KOVA BURÇ YORUMU

Bugün akıllı ve eğlenceli insanla keyif aldığınız dostça rekabet, pek de eğlenceli olmayan bir güç mücadelesine dönüşmeye başlıyor. Kadrajda bir miktar kıskançlık var ve bu size ait olabilir! İşler çok ciddileşmeden onlarla rekabet etmeyi bırakmalısınız. El sıkışın ve uzaklaşın. Bu mücadeleyi sürdürmenin hiçbir anlamı yok. Özel hayatınızda bir arkadaşınızın veya sevdiğiniz kişinin artık size ayıracak vakti yokmuş gibi görünebilir ancak bu kesinlikle doğru değildir. Yalnızca şu anda akıllarında çok şey var ve başka hiçbir şeye odaklanamıyorlar. Onlara zaman verin.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 11

BALIK BURÇ YORUMU

Bu ister aileniz, ister işyerindeki ekibiniz, ister arkadaş grubunuz olsun, bugün içinde bulunduğunuz güruhun hedeflerine ulaşmasında itici güç olmaya çalışmalısınız. Cazibeniz çok güçlü ve insanlar, onlara bu işin içinde ne olduğunu gösterdiğinizde, sizin isteklerinize uymaya istekli olacaklar! Yetenekli bir iknacısınız, dolayısıyla insanların sizin planınızın neden en iyisi olduğunu anlamalarına yardımcı olmanız uzun sürmeyecek. Kendinize güvenin ve işbirlikçi olun. Bunu sık sık göstermiyorsunuz ama son zamanlarda endişeli bitine dönüşüyorsunuz. Astrolog Rümeysa Ergüden’in bilgisine göre, hem gerçek hem de hayali korkularınızı aklınızın bir köşesine itin ve onlar yokmuş gibi davranın.

Gunluk Burc Yorumlari 01 Ekim 12

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu