Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstroloji

Günlük Burç Yorumları: 19 Ağustos

Günlük burç yorumları: 19 ağustos, burçların günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde… Günlük burç yorumları: 19 ağustos

 

Günlük Burç Yorumları: 12 Temmuz

Bugün herkesin kendince yaşadığı ve farklı yorumladığı günlerden biri olacaktır. Herkesin bir diğerinden ayrı bir bakış açısına sahip olduğu bir gün olacaktır. Böylece her durum gibi bugün de ortak bir paydada buluşmak pek kolay olmayacak. Kalabalık planlar, anlaşmalar ve fikir birlikleri zorlaştıracaktır. Öte yandan birçok farklı gözün birçok farklı şey görmesinin oldukça güzel yanları da olacaktır. Yaratıcı fikirler ve daha önce söylenmemiş sözler bugün konu olacaktır.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Dürtüleriniz bir süredir size bir şeyler söylemektedir. Ayrıca şimdi bunu yaratıcı bir şekilde ifade etmenin ve dünyanın kişiliğinizin saklı kalan bir tarafını görmesine izin vermenin zamanı geldi. Almak ve vermek arasındaki dengeyi genellikle kendi kendinizi dinleme fırsatınız olduğunda bulursunuz. Gökkuşağının birçok tonu bugün hayatınıza dahil olmaya çalışıyor ancak öncelikle buna izin vermeniz gerekiyor. İlk bakışta karşı çıktığınız bazı fikirler aslında sizin için oldukça güzel sürprizler saklamaktadır..

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şimdi bir süredir uğruna çaba harcadığınız veya şu anda sahip olduğunuz eşsiz bir şeyi korumanın zamanı geldi. Günlük hayatın telaşlarının ötesine geçin ve bir bütün olarak hayatınızın daha geniş bir açıdan görün. Sizin için en önemli olan nedir ve bugün onu hayatınıza nasıl getirebilirsiniz? Bir şeye başlamak için mükemmel zamanlamayı bekliyorsanız şimdi bunun doğru zaman olduğunu görebilirsiniz. Hedefinizle aranızdaki dış etkenleri gözünüzde büyütmemeye çalışın. Hiçbir şey hak ettiğiniz hayata ulaşmanızı engelleyemez.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

En acil sorularınızın cevabı, bir kez daha aşık olmaktır. Kısacası kendinize, hayatınıza, partnerinize, amacınıza veya son zamanlarda cansız hissettiren herhangi bir şeye. Sizi güvende tutması için içsel bilginize güvenin ve kolayca karşınıza çıkan ilhamlarınızın sizi ruhunuzun olmayı dilediği yeni yerlere götürmesine izin verin. Ancak unutmayın; ruhunuz olduğunuz kadar bedeniniz de sizsiniz. Şimdi fiziksel olarak biraz dinlenip yenilenmeye ihtiyacınız olacaktır. Bu dinlenme zihnen de size yeni kapılar açacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün, kendinizden şüphe duymayı bırakmanız, duygularınızı veya sezgilerinizi çok fazla sorgulamamanız gerektiğini vurgulamak istiyor. Önünüzdeki olaylara güvensiz bir şekilde değil, güçlendirici bir bakış açısıyla bakın. Siz isteyin ve evren teslim etsin! Yaptığınız tüm iyilikler meyve veriyor, yolunuzu bulmak için aradığınız ışık yine sizin tohumlarını ektiğiniz bir yerden gelecek. Kendinizi hayatın akışına bırakmaktan ve ritme ayak uydurmaktan çekinmeyin.

Günlük Burç Yorumları: 11 Temmuz

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Tutarlılık ve disiplinle birleşen yaratıcı düşünceleriniz son zamanlarda içinden çıkamadığınız problemlere harikulade çözümler üretmenizi sağlayacaktır. Bu durum sadece sizle de sınırlı değildir. Çevrenizdekilerin sorunlarına bir son vermek hem onları hem de ilişkinizi oldukça iyi yönde etkileyecektir. Evrenin sizin için harika planları var ve birçok güzel seçenek arasında kararsız kalacak kadar şanslısınız. Bugün verdiğiniz her karara ekstra özen gösterin Çünkü her ne kadar küçük ve önemsiz görünseler de güçlü ve hayat değiştirici olabilmektedir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızda bir ritim tutturmanın zamanı gelmiş bulunmaktadır. Bugün hem bu konuyu düşünmeye zorlanıyor hem de bu konuda destekleniyorsunuz. İçinize bakmak için zaman ayırdığınızda, bir şeyleri yok edebileceğiniz kadar yaratabileceğinizi de fark edeceksiniz. İkisi arasındaki tek fark, yaratmanın bir denge gerektirmesi ve yıkımın neredeyse her zaman zihin, beden ve ruh arasındaki dengesizliğin bir sonucu olmasıdır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir zamanlar onsuz yaşayamayacağınızı düşündüğünüz ancak yavaş ama istikrarlı bir şekilde ondan özgürleştiğiniz şey nedir? Sizin için bu cümlenin öznesi her ne ise bugünün ana teması o olacak. Hayatınızın ayrılmaz bir parçası olan, neredeyse aynadaki yansımanız haline gelen ve şimdi onsuz var olmanın yeni yollarını bulmaya başladığınız şey nedir? Sonunda hayatınızı yeniden dengeliyorsunuz. Disiplinli ve odaklanmış kalın, harika bir iş çıkarıyorsunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Siz sadece evrenin bir parçası değilsiniz, evren aynı zamanda sizin nabız gibi atan, gelişen bir parçanızdır ve bugün bu güzel fikri hatırlamanız için yönlendiriliyorsunuz. Kalbinizin sessizliğinin derinliklerinde, şimdiden daha iyi bir yarının tohumlarını ektiğinizi ve gerçek bilgeliğinizin yattığı yerde… Sizi rahat ve neşeli hissettiren şeyi yaptığınızı fark edeceksiniz. Bu, yaşamı temelinden değiştiren enerjidir ve bir süredir var olan sıkıntılarınızın buharlaşıp uçmasını sağlayacaktır.

Günlük Burç Yorumları: 11 Temmuz

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir şeyi başarmak için her şeyi yapmayı göze alıyor ve adeta kendinizi kaybediyorsunuz. Gün, kişiliğinizin bu aktif ve çekici tarafını öne çıkarır ve bu doğrultuda hedeflerinize karşı bir ivme kazanabilirsiniz. Huzurlu ve neşeli bir yolculuk için hazırlanın ve şu anda hayatınızdaki tüm güzel şeylerin yaratıcısının kendiniz olduğunuz bilin. İçinize bakın ve bu noktada sizin için su yüzüne çıkan daha ince ayrıntılara ve vizyonlara odaklanın. Önündeki yol şimdi açılıyor, sis dağılıyor ve her şey daha net bir hal alıyor.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir kişisel gelişiminiz konusunda muazzam bir ilerleme kaydediyorsunuz ve bedeniniz, zihniniz ve ruhunuzun dinlenmek, iyileşmek ve bir şeyleri bütünleştirmek için zamana ihtiyacı var. Hayatınızı terk eden veya yeni yollarla giren şeyleri özümsemek için kendinize biraz zaman tanıyın. İçinizdeki enerjiyi doğru yere kanalize etmenin ve yeni, taze bir enerjinin size doğru yol alması için toksik kalıplara bir son vermenin zamanı geldi.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gözlerinizi kapatın ve içinize dönün. Hayatın içinde kaybolmak ve kendinizi yeniden bulmak için hareketsiz kalmak iyi bir fikir olacaktır. Bugünkü amacınız, içinizden kaynaklanan bu huzuru hayatınızın geneline yaymak olacaktır. Size has düşünme tarzınızla istediğiniz her şeyi mümkün kılacak çözümler üretebilir ve ihtiyacınız olan herkesi sizinle yürümeye ikna edebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatın en gerçek belki de tek kuralı kendinize karşı dürüst olmaktır. Üstesinden geldiğiniz tüm engellerin ve karşılaşmış olabileceğiniz tüm zorlukların sizi büyümenize ve gelişmenize yardımcı olan bu farkındalık noktasına getirdiğini fark ediyor olabilirsiniz. Olaylara karşı geniş mercekli bakış açınız, size diğerlerinin üzerinde bir avantaj sağlayan şeydir. Daha derin maneviyat duygunuz sizi olgunlaştırıyor.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Referans: Astrolog Rümeysa Ergüden

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu